Monthly Archive:: October 2016

Pengedar Shaklee Aktif Di Sitiawan, Perak

Ramai orang gunakan Shaklee… tapi konsultasi tak dapat. Sebab tulah kami pengedar Shaklee yang aktif niperlu betol-betol membantu mereka yang ingin mencuba dan gunakan Shaklee sebagai suplimen keluarga untuk sihat dan elak dari sebarang masalah kesihatan pada masa akan datang. 🙂 Ni saya nak kongsikan mengenai Kak Ya. 🙂 Kak ya ni saya kenal sejak

Tahniah DTS Team Dan Doktor Haizal Serta Rokiah

Kakak ipar saya ni tengah sarat, tak lama lagi ada nak terima orang baru dalam famili kami. Abg Haizal Rokiah pula busy selalu dengan kerja yang tak pernah putus-putus. Namun alhamdulillah, DTS team pandai berdikari. Kakak sentuh sikit-sikit pon mereka boleh buat sendiri dah. Syukur alhamdulillah. Orang kuat dalam DTS team ni Mumu Ezn. Walau

Ummu Umar Empire Buat Jualan Mencecah RM 20 Ribu Dalam Masa Sebulan

A very good job untuk ummu umar empire! Foundernya Rashidah Juhari dan Farhan. Even mereka berdua bekerja dan bukannya full time in thia business, they and their team can do it tau! RM20ribu sales sebulan bukan jumlah yang kecil bagi mereka yang membuat side income. Ia satu komitmen yang besar yang mereka berikan. Terima kasih

Tahniah MamaCilik Empire! Dan Affni Shahida

Mamacilik Empire… Sape sangka…bunyi macam cilik. Tapi sebenarnya giant! Hehe. Pengasasnya Affni Shahida. Seorang leader yang sungguh aktif. Even cilik je tau orangnya. Sales Mamacilik Empire ni hampir mencecah RM100,000 tau sales. Hebat kan diorang nih.   Tahniah buat semua yang berada dalam Mamacilik Empire. Awak-awak bertuah tau ada mak shaklee macam Affni dan suami

5 Tips Sentiasa Ingat Makan Vitamin Tanpa Lupa

“Alamak! Terlupa nak makan vitamin hari ni lah…Patutlah badan rasa penat semacam je nih.”   Pernah jadi macam ni bila dah kat bantal semasa dah nak tidur jam 10,30 malam? Or even jam 12 pagi dah sebab sibuk seharian.   Badan kita memang perlukan vitamin. Sebab tulah kita rasa letih keterlaluan kerana badan kita kekurangan

Tahniah Superstar MommyShahab! Dan Kam Haryatie

Superstar MommyShahab! Memang superb! Eheh. Foundernya adalah kaklang Kam Haryatie. Ni pon kecik gak orangnya (cakap orang kecik konon…dia pon sama 🙂 >>>geng! Eheh). Kaklang ni dalam sarat hamil pon bukan main aktif. Beliau salah seorang leader dari MamaCilik Empire, dan juga MFMS Empire tau. Bulan lepas lahirnya seorang new supervisor baru. Tahniah buat Balkis! 🙂