Keluarga Kecil Kami Yang Bahagia

Ini saya kongsikan video keluarga kecil kami yang bahagia. Walau 4 anak je, rasa cukup bahagia dah ni. hehe. Tak fikir nak tambah lagi dah pon. Hehe. Sebab kami nak fokus besarkan mereka dengan high quality giteww. Nak didik semua menjadi orang Islam yang berjuang di jalanNya dan juga penghafaz Quran semuanya insyaallah.

 

Sebab tulah kena fokus lebih ni. 🙂

 

 

Mereka semua ni pengguna tegar suplimen Shaklee tau. Suplimen kanak-kanak sudah tentu.

Saja je nak gitau. Kot-kot ada yang nak cuba untuk anak-anak kakak-kakak dan abang-abang ye.

 

Kat sini detail pasal vitamin kanak-kanak yang lengkap.

 

Ingat tau, offer Omegaguard dan Vitalea kids berakhir pada 31 Oktober 2016 :). 

 

Nur Zahirah
Alhamdulillah miliki keluarga bahagia dan anak-anak yang sihat dan cergas.

 

#OmegaguardLastOffer
#VitaminAnak
#IbuGojes
#SuplimenBuatIbuGojes

 

Salam sayang,

Master Ira& Hafizan

013 942.2527

zahirahhafizan@gmail.com

Pengedar Shaklee Aktif

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge