“Bagaimana Saya Bermula ” ~ Master To Be Raihanah

Apa khabar pembaca blog zahirahhafizan.com. Saya ucapkan jutaan terima kasih buat teman-teman semua atas kesetiaan melawat blog saya ni tau. Insyaallah saya akan terus memberi tanpa batas buat semua.

 

Petang ni saya nak kongsikan mengenai seorang leader dalam Shaklee Malaysia, especially Legasi Anugerah Terindah, iaitu kumpulan Shaklee di bawah legasi saya.

 

Saya gelarkannya Kak Anah. Beliau merupakan seorang yang kuat semangat dan suka berkongsi tau. Blog beliau di vitamin cerdik. Banyak sangat ilmu dikongsi di sana tau. Boleh dikatakan, orang sentiasa datang ke blognya setiap hari tau. Nak minta konsultasi mengenai kesihatan.

 

Dan hari ni saya nak kongsikan bagaimana beliau bermula dalam mengenali Shaklee ni.

 

 

Kalau Kak Anah pon boleh, kenapa kita tidak boleh kan? Beliau bermula dari zero tau dalam mengenali Shaklee ni tau 🙂 . Bermula untuk diri sendiri je pon 🙂

 

Dengar ye. Sungguh terinspirasi. Boleh hubungi kak Anah tau untuk konsultasi. Beliau COD area Gombak ye. Ke tempat lain area Selangor Kak Anah COD jugak. Ada juga pos. Alaaa…tanya lah dia ek hehe. Tu ada nombor phone dia kat video tu. Inspired sangat cerita dia tau.

 

“Susu kaya sangatlah”

 

Haaa kan best! Hehe.

 

Salam sayang,

Master Ira& Hafizan

013 942.2527

zahirahhafizan@gmail.com

Pengedar Shaklee Aktif

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge