Anak Yang Bijak Dan Kuat Imun Sistem

Pagi ini…

 

Ibu: Mimi, tolong ibu sekejap boleh?

 

Mimi: Boleh ibu. Apa dia?

 

Ibu: Mimi tolong keluarkan semua kertas atau apa saja dalam kereta. Tinggal tisu dan payung je. Boleh?

 

Mimi: boleh ibu. Mudah je tu.

 

Ibu: terima kasih kakak mimi yang cantik.

 

Husna: ibu, una nak tolong jugak.

 

Ibu: boleh. ๐Ÿ˜€

 

Husna: ibu, buat keluar semua kan ibu selain tisu dan payung.

 

Ibu: betol kakak husna yang baik hati๐Ÿ˜€

 

Husna: kenapa ibu tak cakap “kakak husna yang cantik” jugak macam ibu cakap kat kakak? Una pon cantik jugak. Dah mandi, sikat rambut jugak. Alaaaaaa ibu ni๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

 

Ibu: (adehhhh. Silap bicara dengan orang yang obses dengan cantik ni๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…)

 

Ibu: ok2. Terima kasih kakak husna yang cantik, jelita, comel, wangi, menawan kalbu dan baik hati๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

 

Husna: wahhh ibu! Una suka!!! Terima kasih ibu.

 

Fuhhhh hehehe๐Ÿ˜Œ

Kita sebagai ibu memang perlu tahu cara untuk uruskan emosi anak dengan cara berbeza kerana mereka miliki minat serta keinginan yang berbeza antara satu sama lain tau.

 

Nak cuba vitamin kanak-kanak untuk anak jadi makin bijak dan sihat?

 

Ada offer tau bulan ni. Sudah tentu minyak ikan omegaguard dan juga vitalea kids lah. Haaa dua ni offer bulan ni. ย Berakhir pada 31 Oktober 2016 selagi STOK MASIH ADA.

 

Ni saya ada kongsikan video anak saya makan omegaguard dengan gembiranya ๐Ÿ™‚

 

 

Vitamin lain yang bagus untuk anak-anak adalah Vitamin C Chew dan juga mealshakes. Anak saya memang amalkan 4 vitamin ni setiap hari. Yelah, zaman kecil mereka hanya sekali. Mereka perlu membesar dengan sihat dan bijak.

Hazim sedang minum mealshakes. Sedapnya!

Hazim sedang minum mealshakes. Sedapnya!

 

Kat sini detail pasal vitamin kanak-kanak yang lengkap.

 

Ingat tau, offer Omegaguard dan Vitalea kids berakhir pada 31 Oktober 2016 :).ย 

 

Nur Zahirah
Miliki anak yang macam-macam minat๐Ÿ˜˜

 

#OmegaguardLastOffer
#VitaminAnak
#IbuGojes
#SuplimenBuatIbuGojes

 

Salam sayang,

Master Ira& Hafizan

013 942.2527

zahirahhafizan@gmail.com

Pengedar Shaklee Aktif

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge