Promosi September 2016 Yang Best!

Saya tau…ramai peminat produk ni tau. Bila tahu…pakat duk huru hara sebab semuanya excited! Apa offer bulan ni ek?

Bulan ini bulan September 2016 ada promo best punyalah. SET PERAWAN! Kembali Hensem dan Cantik putih jelita tanpa parut jerawat! WOW! Apa lagi kalau bukan ESP! dannnn…. SR Vita-C Plus! Grab sekarang sebelum 30.9.16. 

Beli 6 PERCUMA 1 @ Beli 2 Diskaun 5%.

 

ESP dan vitamin C

Promo Sept 2016 – ESP & SR Vita-C Plus

Ingin tahu lebih lanjut tentang produk ESP dan SR Vita-C Plus ini serta testimoni-testimoni hebat?

Klik dan baca di link di bawah ini;

  1. ESP – http://zahirahhafizan.com/?s=ESP
  2. SR Vita-C Plus – http://zahirahhafizan.com/?s=Vitamin+C

>>>Tips Dapat Makan ESP dan SR Vita-C Plus Secara PERCUMA!?? WOW!<<<

Percuma?! Wow sape tak nak kan? 🙂 Mudah je, anda hanya perlu kongsikan testimoni diri anda dan kebaikan produk Promo kepada 6 orang SAHAJA sama ada Rakan FB/Kawan/Jiran/Rakan sekerja/Adik-Beradik/Saudara-Mara/Mak ayah siapa sahaja disekeliling anda. Dan kumpulkan semua order itu dan buat pembelian dalam 1 resit. dan dan 1 TIN ESP @ 1 Botol SR Vita-C Plus PERCUMA untuk anda!!! Mudah kan? Tersangatlah mudah 🙂

Suke suke suke! Saye suke!!!

Suke suke suke! Saye suke!!!

 

 

TAPI! ada tapi die. Jika anda ahli mahupun tidak, PASTIKAN anda kenakan harga runcit kepada 6 orang yang anda kongsikan. Dan jika anda ahli, jangan lupa anda bukan sahaja enjoy dengan Supplimen percuma yang anda dapat, malah nikmatilah duit poket dari untung runcit yg anda dapat hasil perkongsian anda tu, kerana sebagai ahli Shaklee anda berhak nikmatinya!!!

WOW! WOW! WOW! Hah byk tak WOW dia? 😀

WOW!!!!

WOW!!!!

Dan dan dan, ada dan lagi ni. Anda boleh gunakan tip rahsia ini untuk produk PROMO pada bulan2 akan datang jugak tau. 🙂

Tapi untuk produk PROMO bulan ni hanya sehingga 30.9.2016 ye… Ha cepat, nanti nyesal tak sudah. 😉

Ingin mendapatkan info yang lebih lanjut?

Ada yang belum clear?

Boleh hubungi kami di bawah ye. Kami sedia membantu anda.

 

Salam sayang,

Master Ira& Hafizan

013 942.2527

zahirahhafizan@gmail.com

9 Find Us We Cares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge