Cara Reactivate Keahlian Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih kerana sentiasa follow post saya di blog ini 🙂 . Saya doakan anda semua dalam rahmat Allah sentiasa 🙂

Sebelum tu untuk anda yang belum tahu, bulan ini bulan Mac 2017 ada promo best punyalah. SET PERAWAN! Kembali Hensem dan Cantik putih jelita! Umur 40 tahun, nampak macam 25 tahun! WOW! Apa lagi kalau bukan VIVIX! dannnn…. Set Detoks (Vivix, papermints, DTX, Alfalfa)! Grab sekarang salah satu set ini sebelum 31.3.17 anda akan membawa pulang Special MUG Shaklee! 

Shaklee Live well Mug & Aqua Mug

Plus plus….. eh ada lagi ni, belum habis. 🙂  Lecithin dengan belian 1+1, dan Vita-Lea Kids dengan belian 3+1.

=============================================================================================


Ok sekarang Saya nak kongsikan mengenai cara reactivate keahlian Shaklee.

Anda masih mahu mendapat kelebihan sebagai ahli Shaklee? Setiap ahli perlu aktifkan keahlian anda jika anda telah mendaftar lebih dari SATU TAHUN sebagai ahli Shaklee.

 

jom sertai kami di Shaklee

jom sertai kami di Shaklee

 

Apa itu reactivate?

 

Shaklee ada sediakan 2 cara ni;

  1. Masukkan RM30, nanti dapat balik dalam bentuk ecash.
  2. Buat belian 200 uv dalam satu resit dan automatik activate.

 

Siapa yang perlu buat ni?

Mereka yang lebih dari SATU TAHUN telah mendaftar sebagai ahli Shaklee.

 

Untuk cara pertama,

Reactivate ini akan dapat balik RM30 ni. Ia akan diletakkan dalam 3 ecash. Yang mana RM10 setiap ecash itu. Reactivate umpama just letak duit kita sekejap. Then dapat balik melalui ecash semasa belian barang.

 

Setiap ecash boleh digunakan apabila buat belian RM100 dalam satu resit.

 

Contoh beli ESP RM159 (harga ahli lagi murah). Jadi boleh guna ecash RM10. Jadi hanya bayar RM149.

Contoh lain: beli vivix RM503(harga ahli lagi murah 🙂 >>sebab tu untung jadi ahli Shaklee 🙂 ). So boleh guna semua ecash (RM10*3) ni sekaligus. Jadi just bayar RM473.

 

Ecash ini akan expired dalam masa 3 bulan dari tempoh ia di’purchase’. So dalam tempoh 3 bulan dari tarikh reactivate ini kena buat purchase order barangla kalau nak RM30 tu balik. 🙂

So maksud sebenarnya, sedar tak sedar anda AKTIFkan semula dgn FREE charge, duit RM30 anda itu anda dapat semula.

Itu saja.

 

Untuk cara kedua,

Jika buat belian 200uv, memang reactivate terus automatik dapat dengan PERCUMA. Tak perlu letak duit RM30 dah 🙂 . Cuma, ia limit untuk September 2016 dan Oktober 2016 sahaja yang auto activate ni.

 

Mudah kan. Simple saja 🙂 . Tak rugi pon bila kita activate actually 🙂 . Kita dapat balik.

 

Cara nak activate ni camne?

Ada 3 cara tau.

 

  1. Pergi ke branch (Kota Bharu, Ipoh, KL, Johor Bahru, Penang) dan headquarters (HQ shaklee di Tingkat 9 Pinnacle, Bandar Sunway) Shaklee
  2. Online ke www.shaklee2u.com.my dan login as member. Boleh refer pada mak Shaklee anda jika tak tahu. Langkah dia adalah seperti berikut; Cara Ecash –  LOG IN > ‘SHOPPING’ tap > Agree > Next > Confirm (Cek info diri anda dulu) > Product type : Subscription > Annual Subscription > Ikut arahan n buat bayaran seperti biasa. 
  3. By phone call ke Shaklee dan buat activation hanya melalui call. 0356223122 (working days dan working hour ok)

 

Kenapa Shaklee buat ni? 

Sebab Shaklee nak tau kita ni masih nak berShaklee atau tak. Dan nak kemaskini data 🙂 .

 

Apa jadi kalau saya tidak aktifkan kembali akaun keahlian saya?

Akaun anda akan dibekukan dan akhirnya akan diTAMATkan keahliannya dan anda tidak boleh lagi menikmati kelebihan sebagai ahli Shaklee lagi dari saat itu. Oleh itu, bertindak SEKARANG!

 

Jom berShaklee! 🙂

 

jom Shaklee bersama Saya

jom Shaklee bersama Saya

 

Ingin mendapatkan info yang lebih lanjut?

Ada yang belum clear?

Boleh hubungi kami di bawah ye. Kami sedia membantu anda. Ingin serius dalam berbisnes Shaklee? Takde Mentor? Boleh contact saya ye. Together We Grow!

 

Salam sayang,

Master Ira& Hafizan

013 942.2527

zahirahhafizan@gmail.com

Stalk facebook peribadi saya: Nur Zahirah

Pengedar Shaklee Aktif

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge