The Power Of Ostematrix in Shaklee Technology

Glamor la ostematrix ni. Semua orang yang dah rasainya memang dapat rasa keberkesanannya. Termasuk saya!

 

Saya dulu seorang yang tidak suka makan suplimen. Saya mula ambil ostematrix saja-saja suka-suka. Namun, terus jatuh hati. Ostematrix sangat istimewa buat saya.

 

Saya rasa segar, sihat dan tidak penat keterlaluan walau kurang tidur pada sesetengah masa.

 

Dan yang paling best…doktor gigi pon terkejut tengok gigi saya. Semuanya elok. Walau jarang pergi cek gigi.

 

Saya mula terpanggil untuk mengkaji teknologi yang Shaklee gunakan untuk hasilkan ostematrix ini.

 

Ostematrix ini bukan hanya kalsium. Ia miliki ejen-ejen penyerap kalsium. Untuk mudah dan cepat memberi kesan kepada pengguna.

 

Dan Shaklee juga menggunakan formula “easy to swallow”. Dengan saiz pil yang kecil…ia memang sangat mudah bagi mereka yang baru mencuba produk Shaklee ini.

 

Tak de kes tercekik ke…terlekat kat kerongkong ke. Coatingnya licin saja jika diperhatikan betol-betol. Tiada kesat.

 

Lagi satu, ostematrix ni walau ia kalsium…tak ada rasa dan bau susu langsung! Memang sangat-sangat menjadi option bagi mereka yang tak suka minum susu untuk mendapatkan bekalan kalsium.

 

Tak perlu nak kelek botol susu ke mana-mana. Cukup sekadar bawa sebotol ostematrix.

 

Ia sangat fleksible. Cubalah! Anda akan rasai perbezaannya. 😀

 

Saya nak kongsikan satu video. Ni dari luar negara. Actually sama je dengan ostematrix di Malaysia ni. Cuma bilangan ostematrix yang masuk ke Malaysia 120 biji sahaja.

 

 

Dengar ye video ni😀👍. Inilah teknologi di belakang ostematrix Shaklee😀😀

 

Nak cuba ostematrix?

 

Boleh hubungi saya ye. Saya sedia membantu anda😀👍

 

Salam sayang,

Master Ira & hafizan

014.942.2527

zahirahhafizan@gmail.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge