Now or Now! Shaklee Pre-Merdeka Promotion. 1 DAY ONLY. 6 OGOS 2016.

SPECIAL UNTUK ESOK SAHAJA (6 Ogos 2016)
==========================

Terlintas di hati…

“Dah lama aku nak jadi ahli Shaklee, duk tangguh-tangguh sampai sekarang belum lagi join Shaklee. Makan Shaklee bukan main tiap hari tanpa miss langsung dek penangan kesannya yang superb!”

Pernah terlintas macam ni?

Lagi satu…

“Stok Shaklee dah banyak habis. Ni pon dah nak habis ni. Nak topup lah”

Haaa ini masanya. Shaklee ada special untuk semuaaaa. Samada anda ahli Shaklee atau pon belum bergelar ahli Shaklee😀.

Yep, ni SPECIAL untuk hari esok saja tau. Dan boleh kumpul order sejak hari ini (5 Ogos 2016). 😉

Jom! Lock produk anda dan esok saya orderkan❤️❤️❤️❤️❤️

Order @013.942.2527 okeh.

Ini masanya😀😀😀✌️

Shaklee Pre Merdeka Promotion 2016

Shaklee Pre Merdeka Promotion 2016

 

Setiap ahli Shaklee layak dapat 1 CABUTAN BERTUAH dengan setiap 200uv belian dalam satu resit.

Yang belum jadi ahli pula…jika anda buat belian 200uv pada hari esok (nak lock barang today dah pon boleh kat saya)…anda boleh dapat FREE payung Shaklee yang comel dan kukuh ni juga tau di samping CABUTAN BERTUAH. Juga FREE membership!

Apa cabutan bertuahnya ni? Haaa macam-macam! Harganya sehingga RM500 tauuu.

Jom! Lock produk anda dan esok saya orderkan❤️❤️❤️❤️❤️

Order @013.942.2527 okeh.

Ini masanya😀😀😀✌️

‪#‎Only1Day‬
‪#‎LATFamily‬
‪#‎ShakleeBagiHadiah‬
‪#‎CabutanBertuah‬
‪#‎FenomenaShaklee‬

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge