Kenapa Shaklee Cipta Ostematrix?

Ostematrix sangat bestTentu ada satu persoalan kan? Kenapa Shaklee cipta ostematrix.

 

Di Malaysia sahaja…40% rakyat Malaysia berisiko mendapat osteoporosis memandangkan jumlah ini lazimnya tidak mengambil kalsium yang cukup dari nutrisi harian.

 

Tahukah kita yang di kala usia berusia lebih dari 30 tahun…badan kita mula kekurangan kalsium?

 

Sebab itulah…kita perlu mengambil kalsium dari diet harian. Kalsium bukan hanya untuk digunakan bagi tulang dan gigi tau. Ia lebih dari itu. Kalsium diperlukan untuk sendi yang sihat, rambut, kuku dan sebagainya.

 

Kita tak boleh hentikan pertumbuhan sel badan kita. Jika mereka kurang bekalan (kalsium) yang diperlukan untuk mereka berkembang…mereka akan ambil dari tulang.

 

Jadi, tulang sangat berisiko. Tulang kita akan kekurangan kalsium. Jika berlaku sebarang kecederaan, ia mudah patah dan retak. Dan perlukan masa yang lebih lama untuk sembuh.

 

Itulah risiko orang yang alami kekurangan kalsium (osteoporosis). Ia bukan hanya bongkok tau. Ia lebih dari itu sebenarnya.

 

Dan memandangkan ramai yang tak suka susu…Shaklee mencipta kalsium untuk kita semua. Kiranya kita ada option😀. Baguslah kan. Kalau tak, sampai sudah tak cukup kalsium kita-kita ni.

 

Dan yang lagi best…Shaklee bukan hanya mencipta kalsium…tapi lebih dari itu.

 

Ada tambahan mineral di dalamnya untuk tujuan penyerapan kalsium yang maksimum untuk badan dan tulang. Ia adalah magnesium, boron, vitamin D, zink, copper dan manganese.

 

Setiap mineral tambahan ini memang miliki fungsinya sendiri.

 

Saya nak kongsi video ni. Jemput tengok. Ia lebih mudah untuk difahami konsepnya kan.

 

Haaa dah faham kan kelebihan dan perbezaan ostematrix berbanding pil kalsium lain di kedai-kedai?

 

Pilihlah yang berbaloi. Hanya 54 sen sebiji yang mengandungi semua ini.

 

Bulan ini saja, kita ada offer buy 2 pada harga RM135. Dan buy 6 pada harga RM407 serta dapat PERCUMA 1 ostematrix. Tak perlu masuk kos apa-apa yang lain. Cuci tangan sampai ke tangan anda walau di mana anda berada😀

 

 

Berminat?

 

Boleh hubungi saya untuk bantu anda.

 

Salam sayang,

Master Ira

013.942.2527

zahirahhafizan@gmail.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge