Jalinan Ukhwah Bersama Master Ainul

Saya inpire dengan kakak ni sejak alam kampus lagi. Namanya best bagi saya. Namun seingat saya, saya tak pernah sembang pon dengan Kak Ainul kat kampus. Hehe

 

Dan semalam dia gtau saya yang saya pernah pm dia berkenaan Shaklee offer, namun tidak dibalasnya lamgsung hingga kini.

 

Saya pon tak ingat hal tu. So saya scrollah facebook chat history. Tapi sayang, saya dah delete yang dulu-dulu tu.

 

Namun bila memang rezeki kan. Takkan lari jauh. Hehe. Beliau tetap menjadi salah seorang dalam keluarga besar saya. Dan menjadi orang yang hebat pulak tu. Syukur sangat-sangat saya miliki beliau dalam organisasi Shaklee kami ini.  Alhamdulillah.

 

Siapa Master Ainul?

 

image

 

Beliau adalah pengasas kepada The Walking Beauty Project. Alaaa. Yang spa at home tu. Yang mobile spa tu la. 😀

 

Beliau juga miliki organisasi besar di dalam Shaklee.

Dan beliau merupakan salah seorang Master Coordinator di dalam organisasi Legasi Anugerah Terindah.

 

Bagi saya, Master Ainul seorang kakak yang memberi nasihat dan menerima penambahbaikan dari sesiapa pon even yang lebih muda darinya.

 

Kami berbeza usia. Saya kira adik darinya. Namun, cadangan  saya, beliau sentiasa amik kira. Rasa macam seronok bila berbisnes dengan seorang kakak yang macam ni.

 

Saya juga banyak belajar dari Kak Ainul dan Abg Dzuha. We give and take in every challenge we have. Together cari idea dan jalan keluar dan sama-sama bincang. It is a priceless moment.

 

Bila di saat kami diuji dengan kegemilangan, kami sama-sama bangkit dan berpaut pada satu sama lain. Begitu juga di saat kami diuji dengan ujian kejatuhan mahupon rasa emosi tak stabil. We help each other to find solution.

 

Idea Kak Ainul memang superb untuk lancarkan The Walking Beauty project for her team. Dan sekarang, jika orang nak belajar spa yang mudah dan cepat…the walking beauty project ada sebagai starter.

 

Namun, penambahbaikan berterusan pasti kami tingkatkan lagi untuk projek ini pergi lebih jauh.

 

Master Ainul bergelar Master Coordinator pada tahun 2014. Seingat saya pada Mac 2014.

 

Kini Kak Ainul miliki seorang Master Coordinator di dalam organisasi Mummy Shaklee iaitu Master Maria dan Firdaus. Dan sekarang dalam proses develop seorang lagi Master Coordinator di bawahnya iaitu Master To Be Athirah dan Najmi.

 

Sesiapa yang berada di dalam organisasi Mummy Shaklee…mereka sungguh beruntung kerana miliki 2 orang leader yang sungguh komited iaitu Master Ainul dan suaminya Master Dzuha.

 

Even Abg Dzuha sering bekerja jauh dari Malaysia, komitmennya sentiasa ada untuk menjadi tulang belakang kepada Kak Ainul untuk pastikan grup berkembang pada radar yang sepatutnya.

 

image

Mereka dua orang duk review huawei😆😆

 

Memang benarlah, bila bisnes disokong oleh pasangan…ia memberi impak yang lebih luas lagi.

 

Master Ainul ni orang yang suka travel. (Kami miliki hobi yang sama). Fuh! Kalau boleh travel tu mak aiiii. Excited toksah cakaplah. Lagi-lagi trip dengan Shaklee. Giler mewah! Dan yang bestnya kita dilayan macam VVIP tauuu.

 

Jadi buat anda semua yang ingin sertai Shaklee melalui this inspired group and mentor, boleh hubungi Master Ainul direct ye.

 

Beliau memang on the process to grow the group to be higher and higher tau.

 

Rugi sape yang tolak peluang dan ruang ini ok.

 

Hubungi Master Ainul di +60 13 697 1176 ok. Beliau miliki semangat juang yang tinggi, burning desire yang kuat, juga fighting spirit yang cukup tinggi.

 

Lets join us in this business. 😀 you seriously will feel different. Seriously. 😀

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge