Info Produk – Ostematrix

PROMOSI INI SEHINGGA 31 OGOS 2016 SAHAJA

PROMOSI INI SEHINGGA 31 OGOS 2016 SAHAJA

=============================================================================================

 

Dalam banyak-banyak produk…ostematrix ni pon salah satu yang glamor dalam Shaklee. Sebab apa? Sebab ia memberikan kesan yang super dooper cepat dan best sangat!

Kami dah ambil ostematrix ni sejak 7 tahun lepas tau.

 

Jom kita baca jap ye😀

Memang best sangat…

Apa teknologi yang ada di sebalik ostematrix ni ye?

Shaklee mencipta ostematrix ni dengan teknologinya yang tersendiri. Konsep “easy to swallow” merupaka sesuatu yang cukup mudah buat pengguna menggunakan Ostematrix ini.

 

Pilnya licin. Kecil. Dan putih bersih. Nama pon Kalsium. Selalu orang terus fikir…kalau kalsium…mesti ia berwarna putih. Matching dengan color susu kan? Hehe.

 

Selalunya kalau ikut logik akal…ostematrix ni mestilah bau susu kan? Tapi tidak ostematrix tau. Takde bau susu langsung! Amazinggg sangat! So sape yang tak leh telan susu tu…ostematrix ni memang bagus lah.

 

image

 

Haa ini rupa ostematrix tu.

 

Shaklee miliki teknologi yang cukup superb berdasarkan minerals yang juga dimasukkan sekali dalam tablet ostematrix ini.

 

Setiap mineral yang disekalikan dalam pil ostematrix ini sememangnya miliki fungsi tersendiri tau.

 

image

 

Haa tu fungsinya. Dan semua ni ada dalam setiap biji ostematrix Shaklee.

 

Kalsium ni umpama batu-bata. Dan mineral lain tu umpama simen yang menyatukan batu bata itu. Jika tiada simen, sudah tentu batu bata tu akan roboh kan?

Teknologi Hebat di sebalik Kehebatan Ostematrix

Boleh baca di sini ye untuk keterangan lanjut lagi.

 

Siapa yang perlukan ostematrix?

 

Jika kita mahupon keluarga kita kategori ni…bolehlah ambil ostematrix ni.

1. Ibu menyusu

2. Ibu hamil

3. Wanita dan lelaki yang sering kepenatan

4. Orang yang tak suka minum susu

5. Orang yang sering alami cramp atau kejang

6. Orang yang alami sakit senggugut

7. Orang yang selalu travel

8. Orang yang susah nak lena tidur

9. Orang yang rasa selalu rasa kebas badan

10. Orang yang alami sembelit

11. Orang yang tulang rapuh

12. Orang yang alami kemalangan dan retak tulang

13. Orang yang gigi sakit

14. Orang yang tak makan sumber kalsium

 

Apa kesan?

 

Apa kesan yang telah diperolehi oleh setiap orang yang telah mencuba Ostematrix ini?

 

Jemput tengok satu-satu testimoni ni ye😀

 

image

 

Testimoni ostematrix untuk ibu hamil

Testimoni ostematrix untuk ibu hamil

 

Testimoni ostematrix untuk penghadaman

Testimoni ostematrix untuk penghadaman dan cramp

 

Testimoni ostematrix untuk kebas badan

Testimoni ostematrix untuk kebas badan

 

Testimoni ostematrix untuk ibu cergas walau hamil

Testimoni ostematrix untuk ibu cergas walau hamil

 

Testimoni ostematrix suami bertenaga

Testimoni ostematrix suami bertenaga

 

Testimoni ostematrix lena tidur

Testimoni ostematrix lena tidur

 

Testimoni ostematrix mudah ditelan

Testimoni ostematrix mudah ditelan

 

Haaa dah puas hati? Nak cuba ostematrix?

 

Bulan ni…ada offer ostematrix tau. Buy 2 dapat less 5%. Buy 6 pulak dapat 7.

 

Boleh hubungi saya untuk order ye.

 

Salam sayang,

Master Ira& Hafizan

013 942.2527

zahirahhafizan@gmail.com

Health Care Partner in Shaklee

Health Care Partner in Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge