Bersama Membina Coordinator

Alhamdulillah. Saya fully recharged! Seronok yang sangat rasa. Even saya speaker, saya recharge semalam. Dalam memberi, kita juga menerima kan. Secara tak langsung pon walau dari kata-kata sendiri. Sebagai refresher pada apa yang kita sudah tahu selama ni.

 

image

 

Kelas bermula dengan penyampaian dari Master Ainul. Master Ainul share pasal trip Shaklee ke Orlando baru-baru ni. Pergh! Ia meresap dalam jiwaaaa tauuu. Rasa macam esok gak nak gi sana. Rentung! Dengan video best pon ada…

 

Next disambung pula dengan Master Laila dan saya. Saya berikan tips camne nak manage group. Dari segi cabaran yang dihadapi sehinggalah kepada camne nak atasi. Tips dan cara yang mudah untuk diapply la😀

 

Master laila pula berikan tips camne nak periksa kesihatan bisnes kita. Ingat kita je ke ada kena buat check up je selalu? Bisnes kita pon camtu jugak tau.

 

image

 

image

 

Haaa tu baru 3 orang.

 

Ada lagi ye…hehee

 

Ada juga yang lenguh-lenguh badan, mengantuk kan. Haaa kita bagi exercise simple-simple yang boleh dibuat di rumah je…

 

image

Haaa kita exercise hehee. Pakat bulat biji mata lepas buat gerak gerak ni. 😀

 

Kita juga ada forum tau. Haa ni kongsi tips orang yang pernah merasa trip ke Bangkok dengan percuma even baru supervisor tauuu.

 

image

 

Last sekali…kita ada sharing yang nak kasi sentap sikit. Hihi. Diajar canne nak branding diri, nak bina aura dan sebagainya. Kiranya manage diri sendiri la😀

image

 

Simple. Precise. Dan tepat untuk kelas semalam. Untung mereka yang hadir ni.

 

Best nya juga semalam sebab kami ada artis undangan. Ahaaa. Jangan tatau. Kami pon ada artis tau dalam organisasi kami ni. Solo dari Diwani ok. Beliau pon ambil Shaklee tau. Isterinya berbisnes Shaklee😀

 

image

 

Lastly kami sama-sama ambil gambar. Untuk dijadikan kenangan. Bayang kan semua ni bergelar Master Coordinator dalam Shaklee tahun depan. What do you feel?

 

image

 

Ingin dapatkan suplimen untuk anda dan keluarga dengan harga istimewa?

Ingin mendapatkan tips ekslusif yang percuma?

Ingin menjana side income 2-5 angka setiap bulan hanya dari rumah?

 

Boleh hubungi,

Master ira & Hafizan

0139422527

zahirahhafizan@gmail.com

2 YTH Partnerss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge