Monthly Archive:: June 2016

Lagi lagi dan LAGI!!! Kes KAYAP!

KAYAP MILIKI PENAWAR? ===================== Sejak akhir-akhir ini, ramai yang hubungi saya untuk bertanyakan suplimen untuk bantu dalam selesaikan masalah kayap. Ada dari selangor, terengganu, sabah dan sarawak. Sakit kayap ni bagaikan disebat-sebat. Pedih tak terkata. Tidur malam tiada lagi lena. Mencucuk-cucuk pedihnya. Sangat tidak gembira apabila terkena. Kesian. Derita ini boleh membawa stress, juga rasa

Info Produk – Basic H Yang Unik

Saya ingin berkongsi hari ni mengenai Basic H. Lama dah tak kongsi pasal basic H ni. Ni hari-hari sekarang guna basic h, teringat pula apa salahnya saya berkongsi mengenainya lagi 🙂   Apa itu Basic H?   Basic H dicipta pada tahun 1960 oleh Dr C Forrest Shaklee. Ia adalah bahan pencuci yang PERTAMA di

Info Produk – Lecithin Yang Best Giler

Jap2, sebelum tu jom kita tengok ape promo bulan Jun 2016 ni…….. ^_^ Untuk info produk Meal Shakes, jom pakat baca di sini; Info Produk- Mealshakes Yang Istimewa ============================================================================================   Lecithin Yang Best Giler Lecithin kan…ia salah satu produk Shaklee yang glamor. Ramai orang suka sangat dengan lecithin ni tau 🙂 Tahu saja nama lecithin,

Info Produk- Mealshakes Yang Istimewa

Alhamdulillah, sempat buat sharing info produk mengenai mealshakes. Sebab ramai yang belum tahu dengan detail mengenai Mealshakes ni kan. Jadi hari ni saya ingin berkongsi mengenai mealshakes ni:)   Kenapa Mealshakes?   Dengan gaya hidup yang lasak dan sentiasa berlari aktif, kanak-kanak tidak miliki masa untuk duduk diam untuk menikmati makanan yang seimbang. Sebab itulah