Offer Istimewa Shaklee April 2016 & ia Bulan terakhir Set YES

Assalamualaikum dan selamat pagi buat semua pembaca blog zahirahhafizan.com. Terima kasih sebab selalu singgah sini ye. Saya tahu… ramai yang tertanya-tanya… “Apakah Offer Istimewa Shaklee pada bulan April 2016 ni ye?”

 

SENARAI OFFER SHAKLEE APRIL 2016

 

Shaklee buat offer berikut iaitu

  • SR Vita-C Plus Beli 6 Percuma 1
  • SR Vita-C Plus Beli 2 Diskaun 5%
  • OmegaGuard Beli 6 Percuma 1
  • OmegaGuard Beli 2 Diskaun 5%
  • Vitalea for children Beli 3 Percuma 1
Offer Shaklee April 2016

                       Offer Shaklee April 2016

Set kesihatan YES masih diteruskan sehingga 30 APRIL 2016 SAHAJA iaitu;

  1. Set Kehamilan Diskaun 5%
  2. Set Berpantang @ Ibu Menyusu diskaun 5%
  3. Set healthy Fitness Diskaun 5%
  4. Set health Young (2 botol Vivix Diskaun 5%)

 

Ada yang rindukan offer VIVIX sudah? Ahaa…jangan sedih-sedih. Ada juga offer vivix tau. Tapi untuk pembelian 2 botol vivix lah. Kalau sudah ahli, diskaun 5%… Tapi kalau belum ahli lah kan…terus dapat FREE MEMBERSHIP tau untuk vivix ni. Plus dapat diskaun pulak. Saya kiralah kan…perbezaan harga ahli dengan harga bukan ahli sebanyak RM240 untuk 2 botol vivix tau. Haaa…memang untung bangat! 🙂

 

Nak tahu cerita pasal VIVIX? Boleh klik sini ye. Panjang lebar saya berkongsi mengenai vivix tau di situ. Owh lagi sekali jatuh cinta dengan vivix! 🙂

 

Opssss…pasal SR Vita-C Plus & OmegaGuard …lama dah juga saya tak cerita pasal SR Vita-C Plus & OmegaGuard  kan…

 

Hmmm…SR Vita-C Plus & OmegaGuard …Hot product tau! Bulan Promosi BUy 6 FREE 1 dan Buy 2 discount sehingga 5% bagi ahli. Tapi non ahli lebih dari RM3++ promosi tauuu 🙂 !!! FREE MEMBERSHIP sekali dapat. Pergh! Lumayan! Hehe..

 

SIAPA PERLUKAN SR Vita-C Plus & OmegaGuard ? Apa fungsi nya?

Klik link di bawah, banyak info saya sediakan khas buat anda;

SR Vita-C Plus >>>  http://zahirahhafizan.com/?s=Vitamin+C

OmegaGuard  >>> http://zahirahhafizan.com/?s=Omega

>>> http://zahirahhafizan.com/?s=Minyak+Ikan

 

Eh jap2, Vita-Lea Kids ape cer? Haaa…..

Nak yang terbaik buat anak-anak? Boleh baca di sini ye. Set terbaik buat anak-anak :)  http://zahirahhafizan.com/2015/08/kesihatan-kanak-kanak-penentu-kebahagiaan-keluarga.html

Dan di sini….

Info Produk – Vitalea Kids, Lengkapkan Nutrisi Anak

Ok, itu saja perkongsian saya hari ni. Ok, saya recap balik ye. Shaklee Offer Mac 2016 adalah seperti di bawah…

Offer Shaklee April 2016

                                                                 Offer Shaklee April 2016

Boleh roger saya seperti nombor di bawah ye. Simpan terus nombor saya ni. 0139422527.

Klik like page zahirahhafizan.com ye untuk perkongsian dan tips mengenai kesihatan. Terima kasih.

 

Ingin mendapatkan suplimen berkualiti buat anda dan keluarga tersayang?

Ingin mendapatkan suplimen Shaklee dengan sangat-sangat special deal?

Ingin menambah pendapatan yang sedia ada sekarang dengan permulaan yang tanpa modal?

 

Boleh hubungi nombor di bawah untuk kami bantu anda..

Salam sayang,

Master ira & Hafizan

013 942 2527

zahirahhafizan@gmail.com

Motto Kami

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge