Offer Istimewa Shaklee Mac 2016

Lailailai…Assalamualaikum dan selamat pagi buat semua pembaca blog zahirahhafizan.com. Terima kasih sebab selalu singgah sini ye. Saya tahu… ramai yang tertanya-tanya… “Apakah Offer Istimewa Shaklee pada bulan Mac 2016 ni ye?”

 

SENARAI OFFER SHAKLEE MAC 2016

 

Shaklee buat offer berikut iaitu

  • ESP Beli 6 Percuma 1
  • ESP Beli 2 Diskaun 5%
  • Vitalea for children Beli 3 Percuma 1
  • Set kesihatan YES masih diteruskan iaitu
  1. Set Kehamilan Diskaun 5%
  2. Set Berpantang @ Ibu Menyusu diskaun 5%
  3. Set healthy Fitness Diskaun 5%
  4. Set health Young (2 botol Vivix Diskaun 5%)

 

Ada yang rindukan offer vivix sudah? Ahaa…jangan sedih-sedih. Ada juga offer vivix tau. Tapi untuk pembelian 2 botol vivix lah. Kalau sudah ahli, diskaun 5%… Tapi kalau belum ahli lah kan…terus dapat FREE MEMBERSHIP tau untuk vivix ni. Plus dapat diskaun pulak. Saya kiralah kan…perbezaan harga ahli dengan harga bukan ahli sebanyak RM240 untuk 2 botol vivix tau. Haaa…memang untung bangat! 🙂

 

Nak tahu cerita pasal vivix? Boleh klik sini ye. Panjang lebar saya berkongsi mengenai vivix tau di situ. Owh lagi sekali jatuh cinta dengan vivix! 🙂

 

Opssss…pasal ESP…lama dah juga saya tak cerita pasal ESP kan…

 

Hmmm…ESP…Hot product tau! Bulan Promosi BUy 6 FREE 1 dan Buy 2 discount sehingga 5% bagi ahli. Tapi non ahli lebih dari RM343 promosi tauuu 🙂 !!! FREE MEMBERSHIP sekali dapat. Pergh! Lumayan! Hehe..

 

SIAPA PERLUKAN ESP?

 

Anda terancam dengan masalah ini?

 

Anda terancam dengan masalah ini?

 

Kolestrol tinggi, cepat lapar, letih dan lesu, muka berparut, kulit gelap dan berjerawat, susu kurang, diabetes, gout, rambut gugur, ekzem dan gastrik?

 

Haaa…ini adalah masa yang terbaik untuk selesaikan masalah anda ini. Untuk hidup dengan lebih gembira dan bahagia.

 

Kenapa Pilih ESP?

5 point utama mengenai kenapa kita perlu pilih ESP adalah kerana:

  1. ESP mempunyai glisemik indeks rendah yang memberi tenaga tanpa meningkatkan gula dalam darah
  2. Diperbuat dari soya NON GMO (tidak diubah genetiknya)
  3. Lengkap dengan 9 asid amino perlu yang badan kita tidak dapat dibuat oleh badan
  4. Tiada kolestrol. Tiada gula tambahan. Protin berkualiti tinggi.
  5. Tidak membebankan buah pinggang.

 

Detail lagi info di poster ni tau. Kami design khas buat anda 🙂

ESP

ESP

 

Naktahu testimoni dari pengguna ESP?

 

testimoni ESP

testimoni ESP

 

SIAPA PERLUKAN VITALEA KIDS DAN BEST KE?

 

Hanya 2 biji sahaja vitalea kids dalam sehari buat si kecil kita…ia mampu mencukupkan nutrisi dalam badan anak. Rasanya anggur. Masam manis gitu. Anak-anak saya sekarang sangat sukakannya :)

 

Lamaa orang tunggu vitalea kids ni tau. Dan kini ia kembali dengan rasa yang berbeza, yang jauh lebih sedap dari dulu tau! :)

 

new vitalea kids

new vitalea kids

 

Lagi satu….vitalea kids ni kan…mengandungi macam-macam dalamnya. Yang secara jujurnya saya sebagai ibu pon tak mampu nak berikan pada anak-anak dengan dos sayur, buahan ni setiap hari dengan dos yang cukup. Tapi kini, ia memudahkan kerja saya dengan hadirnya vitalea kids ni tau :)

 

kandungan dalam vitalea kids

kandungan dalam vitalea kids

 

Nak yang terbaik buat anak-anak? Boleh baca di sini ye.Set terbaik buat anak-anak :)  http://zahirahhafizan.com/2015/08/kesihatan-kanak-kanak-penentu-kebahagiaan-keluarga.html

 

Ok, itu saja perkongsian saya hari ni. Ok, saya recap balik ye. Shaklee Offer Mac 2016 adalah seperti di bawah…

 

Offer Mac 2016

Offer Mac 2016

 

Ahaaa..nak order semua sekali? Boleh! Klik sini ye…

 

Boleh roger saya seperti nombor di bawah ye. Simpan terus nombor saya ni. 0139422527.

Klik like page zahirahhafizan.com ye untuk perkongsian dan tips mengenai kesihatan. Terima kasih.

 

Ingin mendapatkan suplimen berkualiti buat anda dan keluarga tersayang?

Ingin mendapatkan suplimen Shaklee dengan sangat-sangat special deal?

Ingin menambah pendapatan yang sedia ada sekarang dengan permulaan yang tanpa modal?

 

Boleh hubungi nombor di bawah untuk kami bantu anda..

 

Salam sayang,

Master ira & Hafizan

0139422527

zahirahhafizan@gmail.com

Presentation12Page cover1

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge