Offer Shaklee Februari 2016

Lailailai…Assalamualaikum dan selamat pagi buat semua pembaca blog zahirahhafizan.com. Terima kasih sebab selalu singgah sini ye. Saya tahu… ramai yang tertanya-tanya… “Apakah Offer Istimewa Shaklee pada bulan Februari 2016 ni ye?”

 

Ehemmm… Ada perubahan sedikit sahaja. Pengakhiran Januari 2016…Pecah rekod dengan orders Shaklee di malam terakhir closing dengan 56 botol vivix. Untuk dipos ke seluruh negara.

 

Jadi bulan ini…kita share pulak offer untuk Februari 2016 ye 🙂

 

SENARAI OFFER SHAKLEE FEBRUARI 2016

 

Shaklee buat offer berikut iaitu

  • Nutriferon Beli 6 Percuma 1
  • Nutriferon Beli 2 Diskaun 5%
  • Zinc complex Beli 3 Percuma 1
  • Vitalea for children Beli 3 Percuma 1
  • Set kesihatan YES masih diteruskan iaitu
  1. Set Kehamilan Diskaun 5%
  2. Set Berpantang @ Ibu Menyusu diskaun 5%
  3. Set healthy Fitness Diskaun 5%
  4. Set health Young (2 botol Vivix Diskaun 5%)

 

Ada yang rindukan offer vivix sudah? Ahaa…jangan sedih-sedih. Ada juga offer vivix tau. Tapi untuk pembelian 2 botol vivix lah. Kalau sudah ahli, diskaun 5%… Tapi kalau belum ahli lah kan…terus dapat FREE MEMBERSHIP tau untuk vivix ni. Plus dapat diskaun pulak. Saya kiralah kan…perbezaan harga ahli dengan harga bukan ahli sebanyak RM240 untuk 2 botol vivix tau. Haaa…memang untung bangat! 🙂

 

Nak tahu cerita pasal vivix? Boleh klik sini ye.

 

Opsss…nutriferon! Haaa…lama saya tak cerita kisah nutriferon kan…Bulan ni offer nutriferon..Oklah, saya kongsikan dengan anda mengenai info nutriferon ni.

 

nutriferon

nutriferon

 

Bagi keluarga kami personally,sememangnya nutriferon ni ibaratnya “emergency case” untuk kami. Haa..masuk dalam kotak kecemasan kat rumah tau sebabnya ia untuk kegunaan satu rumah.

 

KHASIAT KEBAIKAN NUTRIFERON SHAKLEE

KHASIAT KEBAIKAN NUTRIFERON SHAKLEE

 

Haaa..tu serba ringkas pasal nutriferon. Ni pula saya kongsikan mengenai zink compleks. Ops! Zink ni hanya available sehingga 29 februari 2016 tau. Lepas ni takde dah zink ni kat Malaysia tau. 

 

MANFAAT ZINK COMPLEKS SHAKLEE

 

Khasiat Zinc Shaklee

Khasiat Zinc Shaklee

 

Haaa…ni dia…bukan main banyak lagi kan  manfaat zink. 🙂

 

Haa…ada lagi satu kan produk offer bulan Februari 2016 ni.iaitu….Vitalea Kids 🙂

 

SIAPA PERLUKAN VITALEA KIDS DAN BEST KE?

 

Hanya 2 biji sahaja vitalea kids dalam sehari buat si kecil kita…ia mampu mencukupkan nutrisi dalam badan anak. Rasanya anggur. Masam manis gitu. Anak-anak saya sekarang sangat sukakannya 🙂

 

Lamaa orang tunggu vitalea kids ni tau. Dan kini ia kembali dengan rasa yang berbeza, yang jauh lebih sedap dari dulu tau! 🙂

 

new vitalea kids

new vitalea kids

 

Lagi satu….vitalea kids ni kan…mengandungi macam-macam dalamnya. Yang secara jujurnya saya sebagai ibu pon tak mampu nak berikan pada anak-anak dengan dos sayur, buahan ni setiap hari dengan dos yang cukup. Tapi kini, ia memudahkan kerja saya dengan hadirnya vitalea kids ni tau 🙂

 

kandungan dalam vitalea kids

kandungan dalam vitalea kids

 

Nak yang terbaik buat anak-anak? Boleh baca di sini ye.Set terbaik buat anak-anak 🙂  http://zahirahhafizan.com/2015/08/kesihatan-kanak-kanak-penentu-kebahagiaan-keluarga.html

 

Ok, itu saja perkongsian saya hari ni. Ok, saya recap balik ye. Shaklee Offer Februari 2016 adalah seperti di bawah…

 

Promosi Februari 2016

Promosi Februari 2016

 

Ahhaaa…nak borong semua ni?

Boleh! Klik link ni je okeh 🙂 https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=2baa66980bf8d5cdd73abaf5e884d932

 

Boleh roger saya seperti nombor di bawah ye. Simpan terus nombor saya ni. 0139422527.

Klik like page zahirahhafizan.com ye untuk perkongsian dan tips mengenai kesihatan. Terima kasih.

 

Ingin mendapatkan suplimen berkualiti buat anda dan keluarga tersayang?

Ingin mendapatkan suplimen Shaklee dengan sangat-sangat special deal?

Ingin menambah pendapatan yang sedia ada sekarang dengan permulaan yang tanpa modal?

 

Boleh hubungi nombor di bawah untuk kami bantu anda..

 

Salam sayang,

Master ira & Hafizan

0139422527

zahirahhafizan@gmail.com

Presentation12Page cover1

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge