Doktor Pon Aktif Timba Ilmu Nutrisi Dan Bershaklee

SAYA TUMPANG SEMANGAT SI DIA

Alhamdulillah seronok hari ini dapat bersembang dengan salah seorang doktor yang saya kagumi dalam Shaklee.

Walau bergelar seorang doktor… Kak Normi  masih “turun padang” untuk belajar mengenai nutrisi.

Dan kenyataan yang diberikan sebenarnya tidak mengejutkan saya kerana saya pernah dengar mengenai hal ini sebelum ini dari teman saya yang lain yang juga merupakan seorang doktor.

Doktor perlukan ilmu nutrisi kerana di universiti sememangnya pelajar perubatan tidak diajar mengenai bidang nutrisi dengan meluas.

“Ira…bukan doktor tahu semua pasal nutrisi. Melainkan dia belajar sendiri.

Kami tak belajar di universiti hal ini. Kami belajar mengenai ubat. Bukannya nutrisi mahupon suplimen.

Bagaimana suplimen berfungsi dan bagaimana suplimen dan nutrisi membantu dalam menambahbaik satu-satu kesihatan tu kami kena belajar lain.

Takde kat universiti ilmu itu. ”

Patutlah kawan-kawan saya yang bergelar doktor sememangnya berusaha untuk tambah ilmu mereka dalam bidang nutrisi ini

Kerana bidang ini belum menjadi sesuatu yang expert bagi mereka.

Kagum dengan doktor yang mahu belajar bidang nutrisi dengan lebih mendalam hatta mereka bergelar doktor

Alangkah bagus seandainya semua doktor di Malaysia ini faham pasal nutrisi dan bagaimana ia sebenarnya membantu menambahbaik kesihatan seseorang

Jadi…boleh beri nasihat yang tepat dan lebih baik kepada pesakit

Dulu saya berimpian untuk bergelar seorang doktor kerana saya nak bantu orang menjadi sihat

Tapi Allah tak izin

Allah izinkan saya untuk bergelar nutritionist 🙂

Alhamdulillah. It is my passion. Actually, allah telah kabulkan doa saya setelah tahun 10 tahun miliki niat dan cita-cita itu.

Indahnya susunan Allah buat saya. Rupanya saya boleh lebih membantu orang menjadi sihat melalui nutrisi.

 

Doktor Dalam Shaklee

Doktor Dalam Shaklee

 

Nampak? Dalam Shaklee bukan hanya engineer. Tapi macam-macam jenis background ada… hatta yang hanya lulusan UPSR. Kerana bisnes kami tidak melihat kepada pelajaran semata-mata. Yang lebi penting adalah orang itu betol-betol mahu mengubah hidupnya dan insan tersayang serta orang sekeliling menjadi lebih sihat dari segi kesihatan dan juga menjadi bebas dari masalah kewangan.

 

Itu yang kami berikan dalam Shaklee.

 

Ingin mendapatkan suplimen berkualiti buat anda dan keluarga tersayang?

Ingin mendapatkan suplimen Shaklee dengan sangat-sangat special deal?

Ingin menambah pendapatan yang sedia ada sekarang dengan permulaan yang tanpa modal?

 

Boleh hubungi nombor di bawah untuk kami bantu anda..

 

Salam sayang,

Master ira & Hafizan

0139422527

zahirahhafizan@gmail.com

Presentation12Page cover1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge