Kenapa Mesti Grab Offer Shaklee Januari 2016 ni?

Alhamdulillah, sudah masuk tahun baru. Apa kaba diri kita? Salam tahun baru buat kita semua.

Sempena tahun baru ni…saya yakin ramai yang berazam nak sihat kan? Salah satu azamnya  lah kan…

Elok sangat tu tau 🙂

Shaklee meraikan mereka yang berazam ingin sihat dengan lebih lagi tahun 2016 ni dengan memberikan SPECIAL OFFER untuk produk yang paling tersohor dan terhebat dalam Shaklee tau 🙂 . Haaa….apa dia ye?

 

Senarai Offer Shaklee Januari 2016

 

Meraikan 2016, Shaklee buat offer berikut iaitu

  • Vivix Beli 6 Percuma 1
  • Vivix Beli 2 Diskaun 5%
  • Zinc complex Beli 3 Percuma 1
  • Vitalea for children Beli 3 Percuma 1
  • Set kesihatan YES masih diteruskan iaitu
  1. Set Kehamilan Diskaun 5%
  2. Set Berpantang @ Ibu Menyusu diskaun 5%
  3. Set healthy Fitness Diskaun 5%
  4. Set health Young (2 botol Vivix Diskaun 5%)

 

Rasa best kan! Haaa..sape nak kekal cun dan cantik macam Kajol dan handsome macho macam Shah Rukh Khan dalam Dilwale tu..bolehla borong vivix bulan ni tau 🙂

 

Jap-jap… Saya tahu ramai dah yang tak sabar nak borong vivix ni kan. Hehe. Antara 5 offer ni…offer no 1 tu paling best kan. Ye kan? Apa dia offer nombor  1 tu? Ahaa… tak lain dan tak bukan… VIVIX BUY 6 FREE 1 🙂

 

vivix, special, offer januari 2016, promosi , januari 2016

vivix special

 

Haa…jom lah kita tengok video ni pulak. Mesti lagi meleleh teringin nak vivix ni…

 

Best sangat ke vivix ni?

“Terdapat empat mekanisma yang membuktikan kebaikan Vivix iaitu ia mengandungi resveratrol yang kebaikannya sama dengan 3,000 gelas arak merah. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan. Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim),” katanya. Menurut Carsten, Vivix berfungsi untuk melindungi dan memperbaiki sel DNA serta memberi kesan positif kepada genetik sekali gus mengurangkan sel penuaan. Katanya, Vivix kini menjadi perhatian pengguna di seluruh dunia disebabkan kebaikan kandungan selain melawan pelbagai jenis penyakit. Ia adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. Dengan hanya minum sesudu sehari, pengguna akan merasai perbezaannya. Minuman yang sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 18 tahun ke atas itu juga boleh dijadikan masker pada wajah iaitu caranya dengan menyapu dan biarkan beberapa minit untuk dilihat hasilnya.”

 

Nak detail lagi pasal vivix? Boleh klik di sini ye. http://zahirahhafizan.com/2014/07/sihat-dan-cantik-itu-anugerah-terhebat.html.

 

Sini jugak pon boleh 🙂 http://zahirahhafizan.com/2013/05/a-z-faedah-dan-manfaat-vivix.html
Haa…tu kisah vivix kan. Ni pulak kisah zink pulak. Kan offer jugak bulan ni 🙂

Ni saya kongsikan…

 

Manfaat zink compleks Shaklee

 

Khasiat Zinc Shaklee

Khasiat Zinc Shaklee

 

Haaa…ni dia…bukan main banyak lagi kan  manfaat zink. 🙂

 

Haa…ada lagi satu kan produk offer bulan Januari 2016 ni.iaitu….Vitalea Kids 🙂

 

Siapa perlukan vitalea kids dan best ke?

 

Hanya 2 biji sahaja vitalea kids dalam sehari buat si kecil kita…ia mampu mencukupkan nutrisi dalam badan anak. Rasanya anggur. Masam manis gitu. Anak-anak saya sekarang sangat sukakannya 🙂

 

Lamaa orang tunggu vitalea kids ni tau. Dan kini ia kembali dengan rasa yang berbeza, yang jauh lebih sedap dari dulu tau! 🙂

 

new vitalea kids

new vitalea kids

 

Lagi satu….vitalea kids ni kan…mengandungi macam-macam dalamnya. Yang secara jujurnya saya sebagai ibu pon tak mampu nak berikan pada anak-anak dengan dos sayur, buahan ni setiap hari dengan dos yang cukup. Tapi kini, ia memudahkan kerja saya dengan hadirnya vitalea kids ni tau 🙂

 

kandungan dalam vitalea kids

kandungan dalam vitalea kids

 

Nak yang terbaik buat anak-anak? Boleh baca di sini ye.Set terbaik buat anak-anak 🙂 http://zahirahhafizan.com/2015/08/kesihatan-kanak-kanak-penentu-kebahagiaan-keluarga.html

 

Ok, itu saja perkongsian saya hari ni. Ok, saya recap balik ye. Shaklee Offer Januari 2016 adalah seperti di bawah…

 

2016 New Year Shaklee Promotion

2016 New Year Shaklee Promotion

 

Nak rembat semua sekaligus? Boleh! Takde masalah:).

Klik sini untuk set yang istimewa super dooper best! >> https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=e0980b732d8f6b121b777eb204f94b30

 

Boleh roger saya seperti nombor di bawah ye. Simpan terus nombor saya ni. 0139422527.

Klik like page zahirahhafizan.com ye untuk perkongsian dan tips mengenai kesihatan. Terima kasih.

 

Ingin mendapatkan suplimen berkualiti buat anda dan keluarga tersayang?

Ingin mendapatkan suplimen Shaklee dengan sangat-sangat special deal?

Ingin menambah pendapatan yang sedia ada sekarang dengan permulaan yang tanpa modal?

 

Boleh hubungi nombor di bawah untuk kami bantu anda..

 

Salam sayang,

Master ira & Hafizan

0139422527

zahirahhafizan@gmail.com

Presentation12Page cover1

 

 

 

 

 

 

 

2 Responses to “Kenapa Mesti Grab Offer Shaklee Januari 2016 ni?”
  1. Rokiah 5 January, 2016
    • mm Master Ira 8 January, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge