Info Produk – Vitalea Kids, Lengkapkan Nutrisi Anak

Hari ini saya ingin berkongsi mengenai info produk yang bernama Vitalea Kids. Saya tahu ramai yang sudah tahu yang bulan ini Shaklee menyediakan offer yang sangat istimewa bukan hanya buat ibu dan ayah yang cantik dan macho, tetapi juga buat anak yang juga mahu pintar,cergas,sihat dan bernas.

 

Saya ingin kupas info produk khas mengenai vitalea kids di sini hari ini ye. Special punya:). Tapi sebelum itu, saya ingin kongsikan kenapa kanak-kanak memerlukan vitamin atau suplimen untuk keperluan badan mereka. Saya tahu anda yang membaca ini merupakan ibu dan ayah yang sangat prihatin kepada anak. Jadi saya kongsikan post ini ye. Boleh klik di sini. http://zahirahhafizan.com/2016/01/perlukah-kanak-kanak-mengambil-suplimen.html

 

8 sebab saya beri anak-anak saya Vitalea Kids Shaklee

 

1. Kandungan dengan formula yang diperbaharui dan ditambah baik berbanding dengan Vitalea Kids yang lama. 18 Jenis Vitamin dan Mineral yang mereka perlukan  100% Vitamin A, C, D dan E serta kesemua 8 Jenis vitamin B. Kalsium, magnesium, zink , cooper dan pelbagai mineral lain.

 

Kandungan-Vitalea-untuk-kanak-kanak

2. Menggunakan pemanis semulajadi Xylitol yang tooth friendly. Ia tidak menyebabkan kerosakan gigi.

 

3. Tidak mengandungi perasa, pemanis dan pengawet tiruan.

 

4. Bebas gluten.

 

5. Didatangkan dalam perisa anggur yang sangat sedap,memang disukai anak-anak.

 

6. Multivitamin kanak-kanak terbaik di pasaran. Jumlah nutrien yang lengkap dan memenuhi keperluan tumbesaran anak-anak. Ia juga mudah dan pantas diserap badan.

Shaklee Vitalea Kids

Shaklee Vitalea Kids

7. Sangat sesuai untuk kanak-kanak berusia 4 hingga 12 tahun. Terutama bagi mereka yang susah makan sayur-sayuran dan buah-buahan.

 

8. 2 biji vitalea kids ni mampu memberikan anak segala bekalan yang kita tidak mampu berikan tau. Haa..tengok kat bawah ni…Semua kita berikan zat padanya melalui 2 biji vitalea kids ni tau.

 

Shaklee Vitalea Kids best

Shaklee Vitalea Kids best

 

 

Haaa tengok excitednya anak-anak ambil Vitalea Kids ni :). rasanya memang sedap. Saya selalu je rompak vitalea kids anak-anak saya. Hehe.

 

 

Thanks Myfawa untuk berkongsian.

 

Boleh klik link ini untuk mengetahui suplimen yang sesuai untuk kanak-kanak.

http://zahirahhafizan.com/category/suplimen-kanak-kanak-cergas-dan-sihat

 

Dan yang bestnya, salah satu daripada suplimen yang kanak-kanak perlukan kini diberi offer istimewa tau…

 

Nak tau lebih lanjut lagi? Boleh klik link ni ye. http://zahirahhafizan.com/2016/01/kenapa-mesti-grab-offer-shaklee-januari-2016-ni.html

 

Ingin mendapatkan suplimen berkualiti buat anda dan keluarga tersayang?

Ingin mendapatkan suplimen Shaklee dengan sangat-sangat special deal?

Ingin menambah pendapatan yang sedia ada sekarang dengan permulaan yang tanpa modal?

 

Boleh hubungi nombor di bawah untuk kami bantu anda..

 

Salam sayang,

Master ira & Hafizan

0139422527

zahirahhafizan@gmail.com

Presentation12Page cover1

 

 

 

One Response to “Info Produk – Vitalea Kids, Lengkapkan Nutrisi Anak”
  1. Raihanah Ahmad 14 January, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge