Testi : WOW!!! Suami cakap BLACKHEAD DAH HILANG!!!

WOW!!! Suami cakap BLACKHEAD DAH HILANG!!!
===================
“Memang Best la kak suami saya cakap, memang betul2 ‘Nature’, Berkesan dan Selamat”
“Guna Pencuci Muka ni memang BEST la kak, rase RINGAN jee..”
“Muka Husband memang dah kurang SANGAT Blackhead, boleh dikatakan dah tak de.. hihi..”
“Muka kami sama-sama efek kak! Saya pun tumpang guna jugak. hahaha”
“Yg PALING KETARA, kulit dia mudah mengelupas bila kena panas jenis cepat kering SEBELUM NI. TAPI SEKARANG dah TAK mengelupas dah!:)

-Puan CT, SuriRumah, Bintulu Sarawak-

Testimoni foaming Cleanser Makeup Remover

Whatsapp dari Puan CT

Ni kisah pengguna Pencuci Muka NutriWhite;

 

1. Gentle Action Makeup Remover,
– Melicinkan, melembutkan dan menyerikan kulit anda.
– Tunas Pokok Bic bertindak lembut untuk menyingkirkan sel kulit mati dengan menyeluruh tanpa merosakkan kulit.
– Aloe menyegarkan dan menegangkan kulit.
– Rumusan ringan, tidak berminyak dengan aroma yang menyegarkan.

Kesan Jelas Penggunaan Makeup Remover

Kesan Jelas Penggunaan Makeup Remover

 

2. Gentle Deep Foaming Cleanser;
– Membersihkan dan menyegarkan kulit.
– Rumpai laut menanggalkan kotoran, mengelupaskan sel-sel mati dan menegangkan kulit.
– Alga Hijau melembapkan kulit dan membersih hingga jauh ke dalam liang-liang kulit untuk menghapuskan toksin.
– Strawberi Begonia mencerahkan dan meratakan tona kulit.
– Lembut dan menyegarkan.

 

Gentle Action MakeUp Remover

Gentle Action MakeUp Remover

 

Gentle Deep Foaming Cleanser

Gentle Deep Foaming Cleanser

 

 

Berasaskan tumbuh-tumbuhan dn buah-buahan semulajadi

Berasaskan tumbuh-tumbuhan dn buah-buahan semulajadi

 

 

Always Works, Always Safe & Always Green

Always Works, Always Safe & Always Green

 

 

Satu tiub tu boleh tahan lebih 6 BULAN tau, hanya sedikit sahaja kuantiti yang diperlukan setiap kali guna. 🙂

Ct dan suami guna set ni akhir oktober lepas. Baru 2 bulan tau guna. Bintik hitam dah menghilang.

Super dooper kesan tau! 🙂

WhatsApp “NutriWhite” ke 013-9422527
WhatsApp “NutriWhite” ke 013-9422527
WhatsApp “NutriWhite” ke 013-9422527
untuk Consultation PERCUMA!

Sempena Maulidur Rasul, HARGA ISTIMEWA MENANTI ANDA!!!

 

Salam sayang,

Master ira&hafizan

0139422527

Founder Legasi Anugerah Terindah Group

Owner & Director ZH Land Holdings Sdn bhd

Top 40’s Shaklee Masters

RM 25 Million group sales achiever

Developed 1300 High Level Business Leaders

1 Million Dollar Earner Achiever in Shaklee

Master Ira& hafizan - Founder Legasi Anugerah Terindah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge