Testi: Syukur! EKZEMA ANAK MAKIN PULIH. Sekarang kembali CERIA!

“ALHAMDULILLAH, terima kasih Ira, baru guna tak sampai seminggu, EKZEMA ANAK DAH MAKIN BERKURANG”.

-Puan Hajjah, Brunei-  🙂

Customer saya dari Brunei, hujung bulan lepas dia ambil set ekzema yang lengkap untuk anaknya yang dah berbelas tahun alami ekzema. Kini anak dia berumur 17 tahun.

Kesan Ekzema di usia dewasa apabil tidak ditangani dari awal.

Kesan Ekzema di usia dewasa apabil tidak ditangani dari awal.

 

Kesian si anak. Menggaru-garu. Sampai berdarah-darah.
Setiap hari dia kena basuh cadar anaknya. Berkuping-kuping keluar hasil garunya. Parut tak yah cakap lah merata-rata.

Pelbagai ikhtiar sudah dicuba. Tapi tidak pernah mencuba Shaklee.

Sekali….dia ambil semua yang saya cadangkan. Untuk luaran dan dalaman

Vitamin E, omegaguard, vitamin c, vitalea, ESP >> untuk dimakan dan diminum

Herbal blend>> untuk disapu

Fresh laundry >> untuk basuh kain bajunya serta cadarnya sebab orang ekzema memang sangat sensitif dengan bahan pencuci yang miliki bahan berbahaya.

Apa jadi?

Alhamdulillah…5 hari guna…semuanya…dah tiada menggaru-garu. Tiada lagi gatal-gatal. Rasa sungguh selesa.

Alhamdulillah, Allah berikan kesembuhan buat anaknya yang derita berbelas tahun akibat ekzema…Kini semakin pulih dan pulih.

Ia satu kepuasan buat si ibu dan ayah.

Anak sihat, itu yang ibu dan ayah mahukan.

Semoga anak hajjah sentiasa sihat dah.

Key point di sini… Berikan nutrisi yang cukup untuk badan kita. Insyaallah, ia akan sentiasa sihat kerana antibodi tinggi. Bila antibodi tinggi, segala yang nak berjangkit atau melekat pada diri kita ni tak jadi.

Jaga kesihatan ye. Jaga nutrisi badan kita biar lengkap dan sempurna.

Segalanya dengan izin Allah. Kerja kita adalah usaha. Kalau tak usaha, camne Allah nak izin kan?

Salam sayang,

Master ira & Hafizan

0139422527

Presentation12Page cover1

One Response to “Testi: Syukur! EKZEMA ANAK MAKIN PULIH. Sekarang kembali CERIA!”
  1. Raihanah Ahmad 31 December, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge