Hadiah Shaklee Yang Tak Ternilai

Wah, pagi ni sempat saya kongsikan dengan teman-teman tau :). Hadiah istimewa yang Shaklee berikan kepada kami sekeluarga sempena National Conference baru-baru ni. Eh, tak semua orang dapat tau hehe. Sebab ni National Trip kami anak beranak. Shaklee hadiahkan beg ini.

 

Beg Shaklee hadiah national trip

Beg Shaklee hadiah national trip

 

Beg ni diberikan hadiah oleh Shaklee buat anak-anak saya kerana mereka layak mendapat National Trip pada June 2015 yang lepas.

 

Seronoknya mereka sehingga semuanya melompat! Melompat kegirangan tau hehe. Ibu dan abah diorang pon turut excited tau.

 

Dalam persediaan nak ke National Trip, mereka juga diberikan baju yang istimewa ni tau :).

Baju hadiah dari Shaklee

Baju hadiah dari Shaklee

 

Seronok kan? 🙂 Dapat beg dan baju istimewa ni. Kali pertama buat anak-anak kami tau :). Bukan baju dan beg ini yang saya impikan tau… tapi ia lebih kepada kepuasan. Kepuasan kami suami isteri yang bertarung untuk 4 tiket kami anak beranak ke National Trip tahun ini. 2 tiket kami hadiahkan buat mak dan ayah saya ke Umrah dan Abu Dhabi. Nanti kisah perjalanan umrah dan Abu Dhabi tu saya akan kongsikan di lain entry.

 

Saya ucapkan tahniah buat anak buah dan semua warga Shaklee yang berjaya meraih National Trip ini juga. Walau ia dalam negara, layanan superb 🙂 . Saya kongsikan dengan anda semua apa yang kami lalui semasa National Trip ini ye.

 

Sekian saja perkongsian saya hari ni.

 

Salam Sayang,

Master ira & hafizan

masters ira dan hafizan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge