Hot October sangat hot! Offer Shaklee untuk oktober

Uols dah tau ke? Hot october ni?

 

hot october offer by shaklee

hot october offer by shaklee

Untuk vitamin E kan…kita bagi hingga stok last je tau hot october ni. Ambil 1,DAPAT 2.

Maksudnya…Vitamin E bulan ni adalah Beli 1, PERCUMA 1.

Maksudnya setiap botol vitamin E Ni jadi half price! Fuyyo hot october!!

Sekali lagi nak bagitau. Ia hanya hingga stok last saja 🙂 Kalau stok dah habis, tiada siapa pon boleh tolong dah tau.

 

vitamin eoffer oktober

vitamin e offer oktober

http://zahirahhafizan.com/2014/06/promo-june-2014-vitamin-e-yang-sungguh-mengujakan.html

http://zahirahhafizan.com/2013/02/owhhh-breast-melecet-pedihnya-la-haii-ubatinya-dengan-vitamin-e-dan-zink-shaklee.html

http://zahirahhafizan.com/2012/07/1-biji-vitamin-e-bersamaan-dengan-1-kg-biji-gandum-500ml-minyak-safflower-8kg-bayam-dan-500g-badam.html

http://zahirahhafizan.com/2012/06/bagaimana-vitamin-e-bertindak-ke-atas-membaikpulihkan-kulit-kita.html

http://zahirahhafizan.com/2012/06/mengapa-vitamin-e-shaklee-menjadi-kegemaran-ramai-apa-beza-vitamin-e-shaklee-dengan-jenama-lain.html

http://zahirahhafizan.com/2012/04/berparut-sana-sini-dah-cuba-macam2-tapi-tak-jalan-jugaksaya-ada-caranya-vitamin-e-dan-esp-shaklee.html

http://zahirahhafizan.com/2012/01/vitamin-e-boleh-dijadikan-first-aid-kat-rumah-memang-berguna-untuk-cepat-keringkan-luka-akibat-melecur.html

http://zahirahhafizan.com/2011/11/kenapa-vitamin-e-dikenali-sebagai-vitamin-cinta-ia-amat-sesuai-untuk-dihadiahkan-kepada-pasangan-anda.html

http://zahirahhafizan.com/2011/10/vitamin-e-penyebab-kepada-kanser-prostat-apa-beza-vitamin-e-shaklee-dengan-jemana-lain.html

 

Untuk GLA dan omegaguard pon, offer ni hanya sehingga stok last saja.

Ambil 2 diskaun 5% manakala Ambil 6, dapat 7.

Maksudnya… Jika beli 2, dapat diskaun 5%.

 

omega offer oktober

omega offer oktober

 

http://zahirahhafizan.com/2015/05/bestnya-omegaguard-shaklee-ia-penuhi-kriteria-suplimen-omega-3-peringkat-dunia.html

http://zahirahhafizan.com/2013/02/omegaguard-one-for-all-hanya-untuk-insan-tersayang.html

http://zahirahhafizan.com/2013/01/anda-perlukan-omegaguard-minyak-ikan-shaklee-jika-anda.html

http://zahirahhafizan.com/2015/08/full-medical-check-up-report-elakkan-status-diri-kita-dalam-berisiko-tinggi.html

http://zahirahhafizan.com/2015/03/khasiat-kesihatan-asid-lemak-omega-3.html

http://zahirahhafizan.com/2013/02/hot-omega-guard-shaklee-menghakisketahui-kebenarannya.html

http://zahirahhafizan.com/2013/06/serangan-jantung-pada-lelaki-meningkat-cegah-dengan-suplimen-untuk-lelaki.html

 

GLA offer oktober

GLA offer oktober

http://zahirahhafizan.com/2014/08/tiada-lagi-senggugut-bersama-gla-complex-shaklee.html

http://zahirahhafizan.com/2012/05/darah-haid-berjalan-lancar-dan-no-period-pain-lagi-setelah-mengamalkan-gla.html

http://zahirahhafizan.com/2012/05/kenapa-wanita-patut-cuba-gla-hmmm-tak-terkata-banyaknya-faedahnya-untukmu-wahai-kaum-hawa.html

http://zahirahhafizan.com/2012/02/epo-vs-borage-oil-shaklee-gla-complex-tahukah-anda-yang-epo-bukannya-epa-dan-dha.html

http://zahirahhafizan.com/2011/09/siapa-yang-tak-pernah-cuba-gla-cubalah-pasti-kulit-wajah-bersih-berseri-awet-muda.html

http://zahirahhafizan.com/2011/08/pengalaman-dila-dan-gla-cyst-akhirnya-mengecut-setelah-2-bulan-amalkan-gla-alhamdulillah-tak-perlu-dibedah.html

 

Seriously… Sangat hot october!!

Sekali lagi diulang. Ia hanya until stock last.

Sape cepat dia dapat.

 

 

 

Ingin mendapatkan suplimen terbaik untuk anda dan keluarga?

Ingin mendapatkan suplimen terbaik dan semulajadi dengan harga yang ISTIMEWA?

Ingin menjana pendapatan  hanya dari rumah?

Boleh hubungi nombor di bawah untuk kami bantu anda mengubah hidup anda…

 

Salam sayang,

Master ira&hafizan

Founder Legasi Anugerah Terindah Group

Owner & Director ZH Land Holdings Sdn bhd

Top 40’s Shaklee Masters

RM 25 Million group sales achiever

1 Million Dollar Earner Achiever in Shaklee

Shaklee Masters nur zahirah and hafizan lutfi

 

zahirahhafizan@gmail.com

LAT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge