Nutriwhite make up Remover sangat best dan eksklusif

Hari ni, kali pertama saya gunakan nutriwhite make up remover ni tau. Alahai. Perasaannya sungguh superb! Mulusnya rasa kulit selepas “disentuh” oleh Make up remover ni.

 

nutriwhite make up remover

nutriwhite make up remover

 

Ahaaa…ni dia…saya guna sikit je tau. Sapu pada muka yang kering.tapi sebelum tu saya bersihkan dulu tangan untuk pastikan tak de bahan kotor di tangan. Hujung jari je letakkan nutriwhite make up remover ni.Dah boleh digunakan untuk satu muka.

 

Rasanya sejuk je menyentuh kulit. Wow! Hehe. Rasa eksklusif!

 

Tenyeh punya tenyeh kat muka…keluarlah yang hitam-hitam kat bahagian celah-celah hidung, dan T zon ni. Haaa…daki-daki keluar dah la… lepas tu saya cuci muka dengan air suam.

 

Apa rasa?? Teruja!! Teruja!!! Itu yang saya rasa di saat itu…

 

Lepas tu,saya cuci muka saya dengan deep foaming cleanser. Semakin bersih muka saya. 🙂

 

Rasa fresh! Macam gi spa tauu hehe..

 

Berapa lama boleh tahan make up remover ni?Saya ada juga tanya kawan-kawan… mereka cakap..pakai selama 6 bulan pon belum habis-habis lagi ni….Ada yang cakap setahun baru habis guna tau…

 

Tadi suami saya pon join sekali… Dia pon excited guna Nutriwhite Make Up Remover ni sebab daki-daki di mukanya pon keluar juga 🙂

 

nutriwhite make up remover testimoni

nutriwhite make up remover testimoni

 

Satu tiub nutriwhite make up remover boleh guna sehingga setahun. Nilai RM8.39 je penggunaan selama sebulan. Hanya RM0.27 sen saja sehari. Wow! Banyak untung! Jimat betol!

 

Mau juga satu? Jom cuba… 🙂

 

Haaa…nak tahu kenapa ESP kini menjadi pilihan rakyat Malaysia? Boleh baca di link ni ye.

http://zahirahhafizan.com/2015/09/fenomena-melanda-esp-menjadi-pilihan-rakyat-malaysia.html

 

 

 

Ingin mendapatkan suplimen terbaik untuk anda dan keluarga?

Ingin mendapatkan suplimen terbaik dan semulajadi dengan harga yang ISTIMEWA?

Ingin menjana pendapatan  hanya dari rumah?

Boleh hubungi nombor di bawah untuk kami bantu anda mengubah hidup anda…

 

Salam sayang,

Master ira&hafizan

Founder Legasi Anugerah Terindah Group

Owner & Director ZH Land Holdings Sdn bhd

Top 40’s Shaklee Masters

RM 25 Million group sales achiever

1 Million Dollar Earner Achiever in Shaklee

Shaklee Masters nur zahirah and hafizan lutfi

 

zahirahhafizan@gmail.com

LAT

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge