Fenomena melanda! ESP menjadi PILIHAN rakyat Malaysia

Nampaknya, fenomena Shaklee kembali melanda. Yup, apa tidaknya. Bulan ini Shaklee offer HOT ITEM dengan tawaran hebat!Ramai rakyat Malaysia yang dah pilih ESP ni tau. Dan ramai antara mereka adalah WANITA! 

 

Wanita sukakan ESP

Wanita sukakan ESP

 

Kenapa ramai wanita memilih ESP?

 

ESP ni saya dah amal sejak tahun 2009. Orang yang merasai kesannya tahulah apa dah jadi pada mereka. Yang belum cuba, of course belum tahu kan 🙂

 

Saya guna ESP ni untuk tujuan

💕 berikan tenaga yang berpanjangan.
💕 mudah rasa kenyang
💕pengganti sarapan yang bagus dan jimat
💕banyakkan susu (apabila protin cukup dalam badan, susu ibu mudah lagi menjadi semakin banyak)

 

Tu je mula2…

 

Tapi EXTRA BONUS saya dapat….

 

💕kulit makin cantik
💕jerawat dah tak naik langsung dah pada saya
💕rasa kenyang dari pagi sampai tengahari walau hanya minum 3 sudu ESP
semasa sarapan
💕parut makin hilang
💕kehamilan seterusnya memang sangat bertenaga
💕tiada stretch mark kat perut
💕rambut semakin lebat
💕muka sentiasa berseri

 

Ini kesan kepada diri saya sendiri, yang telah gunakannya sejak 5tahun yang lalu.

Dan bagi saya, ia sangat superb dan best! Kerana itulah ESP ni menjadi HOT ITEM kami setiap bulan…

Kami guna, kesan bagus. Kami kongsi dengan orang lain.

 

Untuk info detail, boleh ke post ini ye. Saya kongsikan apa itu ESP 🙂

http://zahirahhafizan.com/2014/10/beza-soya-esp-shaklee-dengan-soya-yang-boleh-jadi-penyebab-kanser.html
Juga di sini 🙂

http://zahirahhafizan.com/2014/10/esp-terlaris-di-malaysia-bukan-sekadar-soya-biasa.html

 

Untuk tahu sejauh mana selamatnya Shaklee, boleh ke link ini ye

http://zahirahhafizan.com/2015/08/suplimen-shaklee-terbukti-selamat-dan-berkesan-untuk-jangka-pendek-mahupon-panjang-landmark-study-shaklee.html

 

Semoga post ini memberi manfaat buat kita semua.

Eh, lupa nak bagitau…bulan ni ada TAWARAN HEBAT dari Shaklee. Iaitu BUY 6 FREE 1 ESP.

 

supermom perlukan ESP

supermom perlukan ESP

 

Kalau nak GET 2 pon boleh…dapat DISKAUN lagii…

 

 

 

Ingin mendapatkan suplimen terbaik untuk anda dan keluarga?

Ingin mendapatkan suplimen terbaik dan semulajadi dengan harga yang ISTIMEWA?

Ingin menjana pendapatan  hanya dari rumah?

Boleh hubungi nombor di bawah untuk kami bantu anda mengubah hidup anda…

 

Salam sayang,

Master ira&hafizan

Founder Legasi Anugerah Terindah Group

Owner & Director ZH Land Holdings Sdn bhd

Top 40’s Shaklee Masters

RM 25 Million group sales achiever

1 Million Dollar Earner Achiever in Shaklee

Shaklee Masters nur zahirah and hafizan lutfi

 

zahirahhafizan@gmail.com

LAT

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge