Rokok rasa kelat, pahit, menyucuk-nyucuk dan dah tak lalu pandang rokok

Alhamdulillah, saya mampu berkongsi hari ini….berkenaan kesan perokok yang mengambil Vivix. Walau tidak diambil dengan konsisten setiap hari…. Kesan yang sangat ketara boleh dialami oleh perokok untuk terus berhenti merokok…

 

Tapi sebelum tu, saya nak  share gambar Jantung seorang perokok…

Cuba tengok jantung perokok macamana….

 

Jantung perokok

Jantung perokok

 

haaaa… kita nak pilih jantung mana sebagai jantung kita? Nak hidup dengan jantung mana?

Merah atau hitam? Sudah pasti kita mahu pilih jantung yang merah tu kan….

Alhamdulillah, dalam Shaklee, kita miliki satu produk yang sangat bagus untuk membantu mereka yang mahu miliki jantung yang lebih sihat, yang lebih bertenaga, kesihatan yang lebih baik dan bernilai.

 

Ok, seperti yang saya janjikan, ingin saya kongsikan berkenaan dengan kisah benar pengguna vivix yang tujuannya hanya untuk kesihatan jantung, tapi rupanya sekali dengan buang nikotin dari badannya…

 

Selepas sehari mengambil vivix, vivix dirasakan sangat kelat, pahit, dan menyucuk-nyusuk dalam tekak.

 

Satu sudu vivix sehari

Satu sudu vivix sehari

 

Sudu kedua ambil vivix, rasa seperti… nak muntah serta merta, sangat mual! Dan rasa sangat-sangat tepu! Ia umpama mengambil rokok dengan tegar 20 ke 30 batang sehari. Nikotin terlampau banyak dalam badan seumpamanya. Tapi sebenarnya, baru separuh batang rokok yang diambil

 

Sudu ketiga mengambil sesudu vivix, mata dah merah, air liur rasa pahitttt sangat-sangat. Rokok bau busuk sangat!

 

1) Bertindak tahap sel. Buang nikotin dari tahap DNA…

2) Terapi BUANG nikotin. Bukannya pengganti nikotin…

3) Kenapa tak mudah penat? Kerana dapat generate energy yang banyak, kardiovaskular mendapat energy tahap sel. Jantung bekerja dengan sangat selesa apabila mendapat tenaga yang sangat tinggi di bahagian sel-selnya.

 

Di sini saya kongsikan link youtube untuk penerangan lebih lanjut mengenai kisah benar yang dialami oleh perokok yang mengambil vivix

 

https://www.youtube.com/watch?v=63y35enT9XI

 

Bulan ni SPECIAL OFFER vivix dengan pengambilan 2 botol atau 6 botol vivix. Dan terus mendapat keahlian PERCUMA dan pulangan dalam bentuk RM. Wow!!!

 

Ia adalah peluang yang sangat2 hebat untuk mereka yang sangat pedulikan kesihatan jantung dan diri sendiri….juga yang mahu mulakan bisnes…

 

Ingin mendapatkan suplimen terbaik untuk anda dan keluarga?

Ingin mendapatkan suplimen terbaik dan semulajadi dengan harga yang ISTIMEWA?

Ingin menjana pendapatan  hanya dari rumah?

Boleh hubungi nombor di bawah untuk kami bantu anda mengubah hidup anda…

 

 

Salam sayang,

Master ira&hafizan

Master Ira& hafizan - Founder Legasi Anugerah Terindah

 

zahirahhafizan@gmail.com

Ira Shaklee Kerteh Kemasik paka kemaman 0139422527

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge