Monthly Archive:: July 2015

Warga Indonesia juga bisa menjadi Jutawan Shaklee?

Sudah lama saya ingin membuka peluang ini. Bercerita mengenai Shaklee sudah berada di Indonesia.   Keunikan Shaklee   Sejak lebih dari 50 tahun, berbagai generasi keluarga telah menjadikan Shaklee sebagai gaya hidup sehat yang tidak dapat ditandingi oleh perusahaan lain, yaitu menghasilkan produk yang alami aman dan terbukti efektif.   Misi kami di Shaklee adalah

10 Resepi yang “best dan terhangat” untuk ibu berpantang bersalin

Haaa…disebabkan oleh saya ni dah masuk kategori orang yang kena get ready untuk berpantang….saya mula godek2 resepi hehhee… Takkan tiap hari saya nak makan nasi kosong dengan ikan masin… adehh.. tak lalu den…Khasiat pon tak cukup…baby perlukan susu yang banyak…jadi saya mesti bersedia dah sekarang dengan segala info…   Nanti bolehlah saya bagi semua list

Rokok rasa kelat, pahit, menyucuk-nyucuk dan dah tak lalu pandang rokok

Alhamdulillah, saya mampu berkongsi hari ini….berkenaan kesan perokok yang mengambil Vivix. Walau tidak diambil dengan konsisten setiap hari…. Kesan yang sangat ketara boleh dialami oleh perokok untuk terus berhenti merokok…   Tapi sebelum tu, saya nak  share gambar Jantung seorang perokok… Cuba tengok jantung perokok macamana….     haaaa… kita nak pilih jantung mana sebagai jantung