Hari ibu dan ayah sangat bermakna buat kami adik beradik :)

Alhamdulillah, sempena kami adik beradik berkumpul hari tu..kami mengadakan makan-makan bersama famili. Ia merupakan satu perancangan yang drastik. Saya hubungi adik saya, yang bekerja sebagai nurse kat HUSM, Kubang Kerian.

Saya:  Akmar, jom malam ni kita buat makan-makan. Buat surprise untuk mak dan ayah. Makan-makan sama-sama kat luar

Akmar: Boleh. No hal. Malam ni tak keje malam. Nak gi makan kat mana kak long?

Saya: Tak kisah la ma kat mana pon. Asalkan boleh makan sama-sama semua ahli keluarga.

Akmar: Ok lah, kita gi makan kat Captain T lah. Ma call sekarang.

Saya: Ok beres. Kak long serah kat ma.

 

Tak lama lepas tu, akmar call balik. Dia bagitahu dah book T Captain. Budget dalam RM300 untuk 10 orang makan. Memang kami lebih dari 10 orang. Tapi kira ok tau. Budak-budak makan banyak mana sangat. Bila dah confirm adik beradik boleh hadir, kami teruskan dengan tempahan restoren ini..7 jenis lauk disediakan. Saya gi beli hadiah surprise untuk mak ayah . Akmar belikan kek coklat. Dan kami raikannya di restoren ini. Semua ini kami share sama-sama kosnya untuk memastikan semua adik beradik rasa ownership:)

 

Tinggal adik kat kedah dan kat mesir je takleh datang ehehe…jangan jeles cikjan dan cikbi ok 🙂

 

captain T restaurant

captain T restaurant

 

Mak dan ayah yang diraikan

Mak dan ayah yang diraikan

 

kita pandu dulu kapal ni...

kita pandu dulu kapal ni…

 

kek best!

kek best!

 

Bergambar sama-sama:)

Bergambar sama-sama:)

 

 

makan-makan

makan-makan

 

bergambar famili

bergambar famili

 

mak ayah bersama para menantu

mak ayah bersama para menantu dan anak lelaki

 

mak ayah bergambar dengan para cucu:)

mak ayah bergambar dengan para cucu:)

 

Semoga mak ayah kami sentiasa berada dalam rahmat Allah 🙂

 

Ingin mendapatkan suplimen terbaik untuk anda dan keluarga?

Ingin mendapatkan suplimen semulajadi dengan harga yang ISTIMEWA?

Ingin menjana pendapatan dari RM30-RM1,000,000 DAN LEBIH hanya dari rumah?

Boleh hubungi nombor di bawah untuk kami bantu anda mengubah hidup anda…

 

 

Salam sayang,

Master ira&hafizan

Master Ira& hafizan - Founder Legasi Anugerah Terindah

 

zahirahhafizan@gmail.com

Ira Shaklee Kerteh Kemasik paka kemaman 0139422527

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge