Bestnya omegaguard Shaklee! Ia penuhi kriteria suplimen omega 3 peringkat dunia!

Alhamdulillah syukur. Saya ingin berkongsi hari ni berkenaan omegaguard Shaklee. Dah banyak dah entry saya berkenaan omegaguard ini. tapi, nak jugak saya tulis hari ni disebabkan bulan ni bulan gemilang…salah satu produk promosi bulan ni adalah omegaguard :). Seronok! Sebab tiap hari kami sekeluarga memang akan ambil omegaguard ini…

 

Omegaguard Shaklee

Omegaguard Shaklee

Kenapa kita perlukan omega3?

 

Semua orang tahu yang omega3 sangat penting untuk diri…bagaimana nak pilih omega3 yang bagus..haa…ada saya kongsikan di sini.. Boleh kawan-kawan baca untuk tatapan info dan ilmu yang berguna ni untuk kesihatan kita..

http://zahirahhafizan.com/2015/03/khasiat-kesihatan-asid-lemak-omega-3.html

 

24 manfaat omega3 dalam omegaguard Shaklee

 

Dan hari ni saya nak berkongsi dengan teman-teman berkaitan 24 manfaat omega 3 dalam omegaguard Shaklee ni…:)

 

24 manfaat omegaguard shaklee

24 manfaat omegaguard shaklee

 

Haaa..tu dia..banyakkkk..Thanks Wardah for sharing tau…

Sebab tulah kami menggunakan omegaguard Shaklee setiap hari dalam keluarga kami.

Saya kongsikan testimoni saya sendiri berkenaan diri sendiri ye..

Bagi saya secara personal, saya dapat rasakan omegaguard ni membantu melancarkan peredaran darah dalam badan saya. Juga membuatkan otak saya lebih mudah untuk fokus dan juga konsisten komited. Ia juga bagus untuk perkembangan otak bayi dalam kandungan saya yang sememangnya memerlukan DHA untuk perkembangan otaknya yang sedang pesat.

 

Jika saya dan suami alami selsema, batuk…kami memang akan dapat pulihkan diri sendiri melalui omegaguard ini. Kahak keluar banyak-banyak dan ia tidak lagi berkumpul di dalam tekak, hidung mahupon dada.

 

Anak-anak saya memang setiap hari pon kami berikan omegaguard kepada mereka. Alhamdulillah, keputusan peperiksaan anak-anak kami memberangsangkan. Semua subjek mereka mendapat A dan mereka merupakan pelajar yang mudah catch up dalam kelas. Sangat aktif dalam kelas dan mudah untuk memberi tumpuan. Tiada masalah tertidur dalam kelas semasa belajar.

 

Jika mereka alami selsema atau batuk, memang cara yang paling mujarab untuk mereka adalah dengan gunakan omegaguard ini. Mereka yang dulu sering alami masalah kahak yang banyak dalam dada jika selsema atau batuk. tapi kini tiada lagi. Alhamdulillah.  Untuk anak-anak, kami berikan mereka tambahan produk lain juga selain omegaguard iaitu Mealshakes, Vitalea kids, vitamin c kids chewable dan juga madu tanpa miss setiap hari. Alhamdulillah kami sangat-sangat berpuas hati. 🙂

 

Saya juga ingin kongsikan beberapa testimoni orang lain untuk tatapan semua 🙂

 

Testimoni omegaguard dan nutriferon

Testimoni omegaguard dan nutriferon

 

Lagii…

 

testimoni-omega-guard-set-hamil-berpantang

testimoni omegaguard dan set hamil berpantang

 

Dan lagiii :)..Saya suka bagi extra ehee 🙂

 

testimoni perut kempis omega guard shaklee

testimoni perut kempis bersama omega guard shaklee

 

Haaa..amacam? Thanks tau kepada yang berkongsi testimoni customer mereka mahupon diri mereka sendiri di google:)

 

Eh..nak lagi testimoni? Ok2…ada2:)

 

Testimoni kurus bersama omegaguard

Testimoni kurus bersama omegaguard

 

Ni testimoni hilang semput/lelah/asma bersama omegaguard

 

Testimoni-Omega-Shaklee-Asma-Semput

Testimoni-Omega-Shaklee-Asma-Semput

 

Ni pulak testimoni untuk kanak-kanak yang gunakan omegaguard dalam set kanak-kanak

 

testimoni omega, mealshakes, set kanak-kanak

testimoni omega, mealshakes, set kanak-kanak

 

Nak cantik dan berwajah licin tanpa jerawat pon boleh ambil omegaguard tauu…alahai jimatt punya..pelbagai perkara cover under satu produk tau dalam Shaklee ni..

cantik dan kulit licin bersama omegaguard

cantik dan kulit licin bersama omegaguard

 

Ni pulak part sakit lutut dan mengantuk..pon boleh cover dengan omegaguard? Macam tak caya kan…Tapi itulah realitinya!

 

Testimoni lutut tiada sakit lagi bersama omegaguard

Testimoni lutut tiada sakit lagi bersama omegaguard

 

Ok dahla..setakat ni dulu share pasal testimoni omegaguard dan perihal omegaguard, one of superb produk dalam Shaklee.

 

Semoga ia memberi manfaat kepada kita semua…

 

Jika nak tahu info lebih lanjut dan mendalam berkenaan omegaguard dan set yang berkaitan dengannya, boleh juga baca di sini ye.

http://zahirahhafizan.com/category/omegaguard

 

Ingin mendapatkan suplimen terbaik untuk anda dan keluarga?

Ingin mendapatkan suplimen semulajadi dengan harga yang ISTIMEWA?

Ingin menjana pendapatan 4 angka ke 6 angka hanya dari rumah?

Boleh hubungi nombor di bawah untuk kami bantu anda mengubah hidup anda…

 

 

Salam sayang,

Master ira&hafizan

Master Ira& hafizan - Founder Legasi Anugerah Terindah

 

zahirahhafizan@gmail.com

Ira Shaklee Kerteh Kemasik paka kemaman 0139422527

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge