Shaklee Pantai Timur di tangga kedua tertinggi hasil jualan untuk September

Lama dah kami nak jumpa, alhamdulillah, hari tu berjaya jugak sama-sama turun. Ada yang turun dari Kuala Terengganu dan Kota Bharu. Kami bertemu di The Qamar, Paka. Tujuan meeting ni adalah untuk set up elok-elok untuk program di Pantai Timur bersama Shaklee termasuk Master Road Tour di Kuala Terengganu pada 22 oktober ini.

Masters ganu

Hasil daripada small meeting kami hari tu, ada beberapa analisis yang dikongsi oleh azmi pada kami master-master ganu ni. Antaranya adalah:

1. Pantai Timur terletak di tangga kedua selepas ibu pejabat Shaklee untuk performance bulan September 2014.

2. Produk paling laris di Pantai Timur adalah ESP, ostematrix, Vitamin C dan Lecithin. Ini bermakna, kami boleh FOKUS lebih kepada produk ini untuk warga pantai timur kerana mereka minat sangatt dengan produk-produk ini.

3. Master Tour Ganu akan dijalankan setiap bulan pada negeri yang berbeza dengan topik perbincangan yang berbeza. Kami melopori permulaan dalam melaksanakan Master Tour bersama Shaklee ni. Dan kami pasti, negeri-negeri lain di seluruh Malaysia juga inginkannya nanti. Mungkin satu hari nanti Shaklee akan terus melangkah laju bersama Master Tour bersama Shaklee di setiap negeri. Kerana konsep memberi tanpa batas sangat memberi kesan yang besar kepada diri mahupon organisasi kumpulan masing-masing serta Shaklee Corporate sendiri.

4. Kelas asas bersama Shaklee akan dilaksanakan 2 kali sebulan bersama kelas nutrisi demi memberi banyak idea dan info kepada semua ahli Shaklee yang baru mahupon lama. kelas asas ni yang saya sangat teruja sebab ia akan ulas berkenaan “bagaimana ingin bermula” dengan perkara-perkara yang cukup asas yang mana jika ia kukuh dan kuat dalam diri setiap ahli Shaklee, beliau akan cepat bergerak dan miliki dalaman yang cukup kuat untuk hadapi segala persoalan dalam Shaklee. Kiranya jiwa kuatla. Bukan mudah goyah. Ilmu pasal produk memang sangat penting. Sebab Shaklee berada di hati pengguna disebabkan oleh kehebatan produk Shaklee. Jadi, misi kami di pantai timur adalah untuk melahirkan ahli-ahli Shaklee yang berilmu dan pakar dalam setiap produk Shaklee serta hal yang berkaitan.

Block jadual anda sekarang:

18 Oct: Kelas Asas Shaklee (Kuala Terengganu)
22 Oct: Masters Ganu Tour (Kuala Terngganu)
7 Nov: Kelas Asas Shaklee (Kuala Terengganu)
8 Nov: Masters Ganu Tour (Kota Bharu)
28 Nov: Kelas Asas Shaklee & kelas nutrisi (Kemaman)
5 Dec: Kelas Asas Shaklee (Kuala Terengganu)
19 Dec: Kelas Asas Shaklee & kelas nutrisi (Kemaman)

Untuk oktober, tarikh telah confirm. Untuk november dan december akan berubah jika perlu. Nantikan info terbaru daripada Shaklee. Inilah seronoknya berbisnes Shaklee. Kami miliki kerjasama yang erat dengan syarikat secara terus menerus.

Masters ganu dan BDM Azmi

Ingin sertai tapi belum jadi ahli Shaklee? Boleh baca di sini bagaimana nak jadi ahli Shaklee dan apa keistimewaan dapat jadi ahli Shaklee.

Ingin mendapatkan suplimen terbaik untuk anda dan keluarga?
Ingin mendapatkan Shaklee dengan harga istimewa beserta konsultasi percuma
Ingin menjana pendapatan 4,5,6 angka bersama Shaklee?

Boleh hubungi,

Ira & Hafizan
0139422527
zahirahhafizan@gmail.com
Master Coordinators

7 Responses to “Shaklee Pantai Timur di tangga kedua tertinggi hasil jualan untuk September”
  1. blog amir 11 October, 2014
  2. huda 11 October, 2014
  3. mm Ira 12 October, 2014
  4. mm Ira 12 October, 2014
  5. salmi 12 October, 2014
    • mm Master Ira 18 October, 2014
  6. rokiah 15 October, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge