Najis hitam berminyak petanda proses detox berlaku dengan baik

Najis adalah salah satu hasil pembuangan dari badan kita dan ia boleh dilihat tahap kesihatan kita. Pernah anak saya cirit birit teruk, doktor bertanya berkenaan rupa dan bau najisnya. Begitu juga orang dewasa. Najis hitam berminyak petanda proses detox berlaku dengan baik.

Red apple and tape measure. Image shot 02/2008. Exact date unknown.

Bila kupas topik ini, saya teringat kata-kata nutritionist Shaklee, iaitu Sarah semasa majlis sambutan Raya Shaklee di Kuala Terengganu.

“Kalau tuan puan perhatikan najis tuan puan selepas amik phytocol, herblax, alfalfa, omegaguard dan lecithin ni..ia hitam berminyak. Sebab ia cuci perut tuan puan betol-betol. Flush out semua yang tak elok melekattttt kat dinding perut. Lagi pulak, lecithin pecahkan lemak tau. Jadi ia jadi molekul-molekul kecil dalam badan dan dibuang melalui najis. Phytocol memang best sangat guna. Sebelum makan apa-apa kan. Tuan puan makan dulu phytocol. Then terus ia block kolestrol jahat masuk badan. Yelah, takkan kita tengok sate, nasi lemak, nasi dagang, kuzi kita nak bau je. Haaa..boleh ambil. Tapi telan phytocol dulu. Then pastu konsisten ambil lecithin, alfalfa, herblax, omegaguard sekali tau.”

Ni sarah share masa jamuan hari raya shaklee hari tu. Pergh!!! Sb tu saya takkan miss. Dah rasai apa yang sarah katakan. Tadi gi rumah mak sedara pon saya bawa bekal phytocol dalam beg tangan. Pastu pakat dengan adik beradik mak ayah ipar biras bagi sorang 2 biji sebelum makan apa-apa. Sebab kami telannnn…hihii..macam2!!! Daging goreng, daging singgang kan sedapppp..my favourite tuuu.

Anda telan apa dah hari raya semalam masa hari raya ‘idiladha?
Daging goreng? Singgang daging? Banyakkk berasaskan daging? Haaa hati2. Sebab ia boleh naikkan kolestrol jahat dan juga buat jantung tersumbat. Kita ada satu jantung je. Hanya satu selamanya.

Daging singgang

daging goreng

kuzi kambing

roti jala

Saya cadangkan ambil ni
1. Phytocol

phytocol-featured

2. Lecithin

lecithin

3. Alfalfa

alfalfa

4. Herblax

herblax

5. Coqhealth unt elak blockage pada jantung

coq health

6. Omegaguard

omegaguard

Trust me. Flush out semua yang boleh rosakkan badan tu melalui najis anda nanti. Takde simpan2 dah. Yang lama2 pon boleh diflush outtttttt.

Jadual makan? Saya sediakan. Lebih baik ambil sekarang, iaitu sebelum disahkan jantung tersumbat mahupon kolestrol jahat naikkk…

Ingin mendapatkan suplimen terbaik untuk anda dan keluarga?
Ingin mendapatkan Shaklee dengan harga istimewa beserta konsultasi percuma?
Ingin menjana pendapatan 4,5,6 angka bersama Shaklee?

Boleh hubungi,

Ira & Hafizan
0139422527
zahirahhafizan@gmail.com
Master Coordinators

4 Responses to “Najis hitam berminyak petanda proses detox berlaku dengan baik”
  1. nurulanizan 6 October, 2014
  2. rokiah 6 October, 2014
  3. jaymiee 6 October, 2014
  4. huda 7 October, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge