Keistimewaan menjadi ahli Shaklee dan Cara Daftar ahli Shaklee online dengan mudah dan cepat

Jadi ahli Shaklee? Ia semudah A,B,C. Betol! Ada 2 cara menjadi ahli Shaklee. Tapi sebelum tu, apa kelebihan menjadi ahli Shaklee? Di bawah ini saya senaraikan apa keistimewaan dan kelebihan bergelar ahli Shaklee.

1. Harga ahli. Apabila bergelar ahli Shaklee, automatik anda layak untuk mendapatkan harga ahli untuk setiap produk Shaklee. Harga ahli ini jimat 30% daripada harga runcit. Memang sangatlah untung. Banyak tu 30%. Kalau RM100 harga produk, dah jimat RM30. Wow!Kalau RM1000? Untung RM300. Wow! Wow! Wow!

Jimat sangat. Buat saya terkejut

Wo, jimat banyak!!!

2. Promosi bulanan. Promosi bulanan diberi untuk setiap ahli Shaklee. Sangat bertuah kerana selalunya promosi diberikan keuntungan semaksimum sehingga RM490 bagi sesetengah produk Shaklee berbanding bukan ahli.

Promosi untuk ahli tanpa putus

Wow! Ada promosi tiap bulan untuk ahli??

3. Keuntungan runcit. Boleh mendapatkan sehingga 30% keuntungan masuk akaun dan boleh digunakan keuntungan ini untuk beli produk Shaklee utuk guna sendiri. Kan best! Sebab tak perlu guna duit gaji mahupon duit suami untuk kekal cantik, jelita dan sihat tubuh badan.

Seronoknya jadi ahli Shaklee

Ada lagi untung jadi ahli Shaklee?

3. Bonus peribadi. Wow! Siapa ambil peluang ini memang sangat untung kerana ia boleh diperolehi sehingga 4-5 angka ye. Ikut usaha sendiri. Makin banyak usaha, makin banyak bonus peribadi ini akan diperolehi.

4. Bonus kepimpinan. Bonus ini berdasarkan kumpulan. Kerana kita sebagai leader dalam kumpulan dibayar oleh Shaklee untuk mendidik dan mencipta leader-leader baru di bawah kepimpinan kita. Ini kerana dalam Shaklee kita tak mahu kita sahaja yang hidup senang dan bonus banyak. Kita mesti ajar anak buah Shaklee di bawah kumpulan kita untuk turut serta menikmati bonus yang besar ini. Jadi, Shaklee membayar “upah” kepada kita kerana berjaya membentuk mereka menjadi hebat juga.

Menjadi leader dalam Shaklee membentuk kepimpinan dalam diri

Saya memberi sharing dan motivasi kepada yang hadir majlis raya Shaklee

5. Bonus kereta. Yang ni best! Dalam Shaklee, ia diberi dalam bentuk duit. Bukannya kereta sebuah. Dan apabila layak, ia terus diperolehi setiap bulan tanpa henti selagi penuhi kriteria yang Shaklee tetapkan. Saya gunakan duit kertea ini untuk bayar rumah dan kereta baru saya. Dan ia bertambah dari bulan ke bulan mengikut perkembangan kumpulan yang kita didik. Nak simpan buat pergi haji pon boleh bonus kereta ini.

Kereta idaman

Kereta idaman saya

6. Peluang melancong dengan percuma tajaan 7 bintang bersama Shaklee. Saya telah hadiri 2 kali perlancongan bersama Shaklee iaitu pada tahun 2013 dan 2014. Saya memilih ke umrah dan dubai pada tahun 2013 manakala ke USA pada tahun 2014.Dan pastinya ia betol-betol percuma!

Shaklee peluang untuk satu keluarga jalan-jalan

Saya dan mertua di US Universal Studio tajaan shaklee

Jalan-jalan Shaklee

Saya dan Olivia

honeymoon percuma tajaan Shaklee

Honeymoon FREE

Umrah tajaan Shaklee - Di raudhah, masjid nabawi

Umrah tajaan Shaklee – Di raudhah, masjid nabawi

Keistimewaan jadi ahli Shaklee

Di jabal rahmah, mekah

 

7. Mendapat pengiktirafan dari dalam negara dan luar negara. Saya telah mendapat pengiktirafan dari dalam negara dan luar negara. Dan ia bukannya satu perkara yang mustahil apabila kita betol-betol usaha sehabis baik bersama Shaklee.

 

Penganugerahan dalam negara

Menerima anugerah di peringkat national

Poster Masters Coordinators

Poster Masters Coordinators

Pengiktirafan di peringkat global

Pengiktirafan di peringkat global

 

8. Mendapat keistimewaan dalam menyertai event Shaklee termasuklah jamuan raya mahupon diraikan majlis masters celebration yang bernilai RM50,000.

Masters celebration nur zahirah & hafizan lutfi mendapat tajaan Shaklee sepenuhnya

Masters celebration nur zahirah & hafizan lutfi

 

Dalam Shaklee kami dilayan umpama satu keluarga besar

majlis raya shaklee di KT

 

9. Miliki kumpulan yang penuh inspirasi dan mentor mentee yang sangat positif.

Mentor dan mentee

Saya bersama mentor dan mentee saya

 

Kumpulan Ahli Shaklee Legasi Anugerag Terindah

Saya dan Legasi Anugerah Terindah di Family Day 2014 di Port Dickson

 

dan banyakkk lagi sebenarnya keistimewaan menjadi ahli Shaklee.

 

Bagaimana cara mendaftar ahli Shaklee?

 

Terdapat 2 cara ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee.

 

A. Pembayaran yuran RM80 untuk Sememnanjung dan RM91 untuk Sabah Sarawak termasuk kos pos

I. Sediakan maklumat Nama, IC no, nama pasangan, IC no pasangan, alamat penuh, no handphone, email address, no akaun bank, bank mana. Tujuan nak dapatkan no akaun bank tu adalah untuk memudahkan pihak Shaklee masukkan duit bonus nanti. Wow! Teruja kan…Belum apa-apa Shaklee dah minta nombor akaun. Memang kena bagi can Shaklee bank in duit bonus kat kita ni banyak-banyak.
II. Akan terima memberkit. Dalam memberkit ni akan cerita serba sedikit berkenaan Shaklee sebagai permulaan.

 

Atau cara nombor 2.

 

B. Pembelian produk Shaklee dalam 200 uv iaitu dalam RM700 ke atas dalam satu resit. kemudian akan dapat keahlian PERCUMA. Jimat dah RM80/RM91 tadi. Tips: Kongsi order dengan kawan-kawan. Tanya mereka “ada nak order barang Shaklee? Jom kita order sama-sama”. Order atas ID no anda nanti. Opss, rahsia terbongkar cara paling best ni.

I. Sediakan maklumat Nama, IC no, nama pasangan, IC no pasangan, alamat penuh, no handphone, email adrdress, no akaun bank, bank mana. Tujuan nak dapatkan no akaun bank tu adalah untuk memudahkan pihak Shaklee masukkan duit bonus nanti. Wow! Teruja kan…Belum apa-apa Shaklee dah minta nombor akaun. Memang kena bagi can Shaklee bank in duit bonus kat kita ni banyak-banyak.
II. Akan terima memberkit. Dalam memberkit ni akan cerita serba sedikit berkenaan Shaklee sebagai permulaan.

 

Tambahan yang saya berikan khas untuk ahli di bawah kumpulan saya, Legasi Anugerah Terindah

1. Saya sediakan khas buku nutrisi yang menceritakan A to Z berkenaan bagaimana ingin memberi konsultasi dan membantu selesaikan masalah kesihatan insan yang kita bantu serta maklumat berkenaan setiap produk Shaklee.
2. Saya sediakan Shaklee Memberkit for beginners. Di sini saya kumpulkan segala maklumat untuk bermula Shaklee dan bagaimana caranya.
3. Saya sedikan ebook istimewa untuk ahli di bawah Legasi Anugerah Terindah iaitu Surirumah 7 angka pilihanku. Ini kisah benar saya dalam hidup yang saya lalui sebelum bersama dan selepas bersama Shaklee.

Ingin kenali kami dengan lebih dekat? Boleh baca sini ye.

Ingin mengetahui bagaimana mendaftar Shaklee secara online? Boleh baca sini

Ingin mendapatkan suplimen terbaik untuk anda dan keluarga?
Ingin mendapatkan Shaklee dengan harga istimewa beserta konsultasi percuma?
Ingin menjana pendapatan 4,5,6 angka bersama Shaklee?

Boleh hubungi,

Ira & Hafizan
0139422527
zahirahhafizan@gmail.com
Master Coordinators

6 Responses to “Keistimewaan menjadi ahli Shaklee dan Cara Daftar ahli Shaklee online dengan mudah dan cepat”
  1. Azu Naurah 3 October, 2014
    • mm Master Ira 4 October, 2014
  2. Niza Yusof 4 October, 2014
  3. Rokiah 4 October, 2014
  4. huda 5 October, 2014
  5. huda 5 October, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge