Daftar ahli Shaklee online

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Terima kasih kerana sudi mengunjungi blog saya ye pembaca semua.
Di sini saya sediakan info yang diperlukan untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee.

cara daftar ahli

Ada 2 cara untuk menjadi ahli Shaklee.

1. A. Pembayaran yuran RM80 untuk Semenanjung dan RM91 untuk Sabah Sarawak Labuan termasuk pos.

I. Sediakan maklumat

1. Nama,
2. IC no,
3. nama pasangan,
4. IC no pasangan,
5. alamat penuh,
6. no handphone,
7. email adrdress,
8. no akaun bank,
9. bank mana.

*Tujuan nak dapatkan no akaun bank tu adalah untuk memudahkan pihak Shaklee masukkan duit bonus nanti. Wow! Teruja kan…Belum apa-apa Shaklee dah minta nombor akaun. Memang kena bagi can Shaklee bank in duit bonus kat kita ni banyak-banyak.*

II. Akan terima memberkit. Dalam memberkit ni akan cerita serba sedikit berkenaan Shaklee sebagai permulaan.

Atau cara nombor 2.

B. Pembelian produk Shaklee dalam 200 uv iaitu dalam RM680 ke atas dalam satu resit. kemudian akan dapat keahlian Shaklee dengan PERCUMA. Jimat dah RM75/RM85 tadi.
Tips: Kongsi order dengan kawan-kawan. Tanya mereka “ada nak order barang Shaklee? Jom kita order sama-sama”. Order atas ID no anda nanti. Opss, rahsia terbongkar cara paling best ni. Hehe.

I. Sediakan maklumat

1. Nama,
2. IC no,
3. nama pasangan,
4. IC no pasangan,
5. alamat penuh,
6. no handphone,
7. email adrdress,
8. no akaun bank,
9. bank mana.

II. Akan terima memberkit. Dalam memberkit ni akan cerita serba sedikit berkenaan Shaklee sebagai permulaan.

Maklumat ini perlu di email ke zahirahhafizan@gmail.com.
Untuk mencepatkan pendaftaran anda sebagai ahli Shaklee, boleh terus bank in ke Maybank Nur Zahirah 1611 2759 5470. Hubungi saya untuk memaklumkan sebarang transaksi bersama bukti. Hp: 0139422527

Nota kaki: Untuk memilih produk Shaklee bagi mendapatkan pendaftaran percuma, boleh bertanya pada saya untuk mendapatkan cadangan terbaik mengikut keperluan anda.

untuk maklumat lanjut mengenai kelebihan dan keistimewaan menjadi ahli Shaklee, boleh baca di sini ye.

Daftar Ahli Shaklee Online

Ingin mendapatkan suplimen terbaik untuk anda dan keluarga?
Ingin mendapatkan Shaklee dengan harga istimewa beserta konsultasi percuma?
Ingin menjana pendapatan 4,5,6 angka bersama Shaklee?

Boleh hubungi,

Ira & Hafizan
0139422527
zahirahhafizan@gmail.com
Master Coordinators

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge