14 Resepi ESP yang membuatkan ESP tersangat istimewa dan eksklusif

Alhamdulillah, hari ni saya nak berkongsi berkenaan 14 resepi ESP yang membuatkan ESP sangat istimewa dan eksklusif. Ramai yang tercari-cari resepi ESP yang istimewa memandangkan promosi Oktober adalah ESP buy 6 FREE 1 kan.

Ok, saya kongsikan 14 resepi ESP yang sangat istimewa dan eksklusif ni ye.

1. ESP dikisar bersama biskut oreo (jadi macam coolblog hehee. pergh sangat sedap dan creamy. meleleh…)

ESP dan biskut oreo

2. ESP dikisar bersama buah kurma dan kismis (ni makanan sunnah tau. bagi tenaga lagi bertahan lama)

ESP bersama kurma dan kismis

3. ESP dikisar dengan buah strawberi (rasa sangat eksklusif!)

ESP bersama strawberi

4. ESP dikisar bersama mealshakes dan kolagen Shaklee, vivix serta coklat ovaltine (ni kecantikan berganda-ganda ni dapat)

ESP bersama mealshakes dan kolagen

5. ESP dikisar bersama biskut chipsmore (ESP nanti akan lebih rasa macam pekat dan penuh coklat. saya suka sangat!)

6. ESP digoncang bersama dutch lady strawberi atau coklat (ni sedap sangat tau)

ESP campuran dengan dutch lady strawberi

7. ESP dicampur bersama yogurt dan dikisar (ni ada rasa ESP masam-masam sikit sebab ada yogurt kan)

8. ESP dicampur bersama buah anggur dan vivix shaklee (ni ESP jadi color ungu. Rasa dia best. Bau anggur. Pastu ada anggur kan kecik-kecik dalam tu. Makin cantik penggemarnya)

9. ESP dicampur bersama Cinch shake Shaklee bagi yang ingin diet

10. ESP bersama Performance Drink ESP dan buah oren diblend ( rasa sangat fresh dan hari sungguh indah. betolll.hehe)

11. ESP bersama jus oren tropicana (atau apa-apa jus lah yang disukai)

ESP dan oren

12. ESP bersama Fresh milk

13. ESP bersama susu anmum atau mana-mana susu yang ibu-ibu mahupon bakal-bakal ibu ambil

14. ESP direndam bersama biskut wheetmeal. (Pergh, saya suka..jadi macam ESP diminum bersama serat tau..lagi lama tahan kenyangnya)

Tips tambahan: Saya suka gunakan blender dan blend dengan 14 resepi ESP sangat istimewa ini sebab ESP yang diminum ini lebih mewah dengan buih dan sangat lembut berbanding hanya goncang atau kacau.

Lagi tips tambahan: Bancuhan ini hanya gunakan air suhu bilik, atau air suam-suam kuku atau pon ais je. Kerana protin mati pada suhu panas.

Ok, selamat mencuba.
Ingin tahu maklumat lengkap berkenaan ESP dan kenapa ia sangat laris di Malaysia? Apa keistimewaannya? Boleh klik link ini ok.

Rasa nak cuba ESP sekarang? Serius, itu yang saya rasa sekarang.

Ingin mendapatkan suplimen terbaik untuk anda dan keluarga?
Ingin mendapatkan Shaklee dengan harga istimewa beserta konsultasi percuma?
Ingin menjana pendapatan 4,5,6 angka bersama Shaklee?

Boleh hubungi,

Ira & Hafizan
0139422527
zahirahhafizan@gmail.com
Master Coordinators

12 Responses to “14 Resepi ESP yang membuatkan ESP tersangat istimewa dan eksklusif”
  1. Shikin 3 October, 2014
    • mm Master Ira 4 October, 2014
  2. Mas Anira Tasmin 3 October, 2014
  3. Azu Naurah 3 October, 2014
    • mm Master Ira 4 October, 2014
  4. effa 3 October, 2014
    • mm Master Ira 4 October, 2014
  5. blog amir 3 October, 2014
  6. umie 3 October, 2014
    • mm Master Ira 4 October, 2014
  7. Rokiah 4 October, 2014
  8. huda 5 October, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge