Lakukan apa yang diperkatakan

Pagi ni saya nak sembang pasal “walk the talk”. Pernah dengar kan leader-leader memberi kata-kata atau nasihat..tak kisahla leader dalam bidang apa pon..termasuk saya la ketua tu hehe. Leader dalam legasi anugerah terindah. Hehe. Setiap nasihat dan reminder untuk grup adalah untuk diri saya juga. Kerana sebagai leader, saya mesti “walk the talk”


Ia adalah salah satu komitmen sebagai leader. Bercakap tapi tak serupa bikin boleh membuatkan orang tak suka pada kita. Jadi, apa yang kita nasihat orang lain, cuba sebaik mungkin untuk praktik pada diri sendiri juga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge