Great Leader Circle Megaraya yang penuh aura best!

Alhamdulillah, saya sekeluarga berjaya hadir di majlis megaraya GLC. Ini adalah kali pertama kami bertemu dengan seluruh ahli di bawah GLC. Seronok sangat! 



Poster megaraya GLC yang direka khas^_^

Sambil hadir ke megaraya, kami juga boleh jumpa satu sama lain untuk eratkan hubungan sesama susur galur..

Antara susur galur saya yang hadir…

Tu si jejaka tu datang dari sarawak..khas untuk hadir ke megaraya GLC

 Jumpa kawan lama satu sekolah dulu ^_^


 Kawan sekolah menengah aka cicit dalam Shaklee di bawah saya
 Majlis dimulakan dengan bacaan doa oleh suami saya, Master Hafizan

Sambil makan, sambil dengar sharing..


Sharing dari saya..master ira..(Legasi Anugerah terindah #LAT)..tengok tu anak2 3 orang macam2 aksi hehe


2 rahsia saya bongkarkan adalah…

1. Doakan orang lain juga untuk berjaya…
2. Genggam komitmen bagai bara api..walau apa jadi pon..pegang pada janji diri sendiri..kalau nak, buat betol2 sampai dapat.


 Master kam maria berkongsi rahsia bagaimana beliau naik rank setiap bulan dalam shaklee

Sharing dari master maria (Maria Firdaus Millionaire Shaklee #MFMS)
Walau pon bekerja, beliau mampu naik rank setiap bulan sejak bergelar supervisor. Kerana beliau betol-betol mahu berjaya dan tak sabar sangat-sangat nak kecapi kejayaan itu. Kerana itu, apa saja yang perlu untuk berjaya..masa mahupon tenaga dan juga fokus. Beliau akan terus berikan yang terbaik untuk bisnes shaklee.

 Master Firdaus sharing pasal bertuahnya suami bila isteri nak buat bisnes
Sharing master firdaus:
Dulu, sebelum maria buat bisnes, tiap kali shopping minta duit daripada saya. Kini, selepas buat bisnes Shaklee, setiap kali shopping, maria terpaksa belanja saya sekali. Bertuahnya suami yang miliki isteri yang pandai berbisnes dan mahu berbisnes. Sebab isteri pandai survive.. apa jadi kalau emergency pon..isteri ada sebagai back up. Tapi tak bermakna suami boleh melepaskan tanggungjawab sebagai ayah dan suami.


master yani bagi sharing sangat best
Sharing daripada yani (#YMS):
Kita mesti asingkan antara komitmen famili dan komitmen bisnes. Hidup memang kita tak boleh nak elak daripada apa-apa masalah. Kerana itulah lumrah kehidupan. Kalau semua elok, tak syok pulak hidup. Jadi, jika kita betol-betol mahu berjaya dalam bisnes, kita mesti letak di tepi masalah mahupon emosi.
 Master Zura

Sharing daripada Master Zura (#Z2M):
Hipokrit diri kita jika kita tak buat apa yang kita dah katakan. Nak berjaya konon, tapi dapat cubaan sikit pon dah terus mengalah.

Master Farina

Sharing daripada Master Farina (#FC)
Buat apa pon, biar sampai berjaya. Fokus pada usaha dan jalan sendiri tanpa abaikan hak keluarga.

Surprise kek daripada pihak event management
 Aksi kemuncak: Launching GLC


 Pelancaran nama grup yang baru bawah Master Laila
Groom . Lead . Coach
Generous . Loving . Care
Growth . Legacy . Commitment.
Join US, Be part of #GLC

sambil kami buat majlis raya, sambil kami mengutip dana untuk sumbangan gaza dan syria. Alhamdulillah, jumlah terkumpul secara online dan kutipan pada hari tersebut berjumlah RM23,000.

 Semoga semua ahli di bawah GLC menjadi pemangkin kepada kesejahteraan insan-insan yang memerlukan bantuan

Let’s join us:)

Master ira
0139422527
zahirahhafizan@gmail.com 





Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge