Selamat tinggal sunburn face

Assalamualaikum dan selamat pagi…

Hari ni saya nak share satu kisah ye..hehe…Kisah sunburn face.hehe..Mei yang lepas saya ke Turki di musim bunga. Udara best. Angin sejuk. Cuaca panas, tapi angin sejuk. Panas, tapi bila jalan2 tak berpeluh pon. Haa..hehe..itulah turki dimusim bunga:)…

Dan, disebabkan tak rasa panas, walau panas terik..kita jadi selesa bila berada di tengah panas la kan..kihkihh…sekaliii..balik bilik..muka “rentung”..bila buka cermin mata, muka macam pakai topeng.haha..teruk benarr mukaa…

balik dari Malaysia, hari kedua saya terus buat operasi menghilangkan sunburn nih. Sebab memang saya tak pakai sun block kat sana. Sebab seminggu pastu saya nak ke National conference Shaklee..malu kott muka gelap gelita..hehe..

Sapu telan vivix, vitamin C, b compleks, dan kolagen. Saya pon masker dengan bahan2 ini juga waktu pagi dan malam semasa nak tidur. Dan alhamdulillah, 4 hari selepas menggunakannya, muka saya terus ok:)

Ingin mendapatkan suplimen terbaik untuk anda dan keluarga anda pada harga yang sungguh mampu milik?


Hubungi saya untuk;


Mendapatkan konsultasi percuma


Perolehi suplimen terbaik pada harga “terbaik”


Dan…..


Tahu bagaimana untuk menjadikan Shaklee sebagai bisnes kita bersama…
 
 


Master ira

0139422527

One Response to “Selamat tinggal sunburn face”
  1. Khairul Huda 19 June, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge