Bestnyaaa Get together Legasi Anugerah Terindah #1: Kerteh

Alhamdulillah, semalam selesai GTLAT#1:  Kerteh..sambil sharing ajar macam2 teknik untuk MUDAHnya closing MAY14 dengan CEMERLANG,kami sama2 rapatkan ukhwah…seronokk makan sama2…


Tu tengok..makan pon sempoi bersila kami2 ni hehe


Ada yang sharing sambil sebak apabila minta beliau share pasal impiannya dalam Shaklee…

Tu ada sorang jejaka.. Baru join famili kami:)

Ni masa rehat jap 5 minit…refresh the mind;)


 
Dalam bisnes Shaklee (grup Legasi Anugerah Terindah), kami mengalu2 kan kalau nak bawa anak2 ke kelas. Sebab ni famili bisnes….

Sesi potong kek selepas selesai kelas get together Legasi Anugerah Terindah hari ni di kerteh…


Semoga ukhwah kami hingga ke syurga…


Ni kata2 yang kami lakarkan hari ni unt semua yang hadir dalam Get together Legasi Anugerah Terindah #1: kerteh.. Ramai lagi yang tak dapat hadir…insyaallah akan menyusul lagi event seperti ini nanti^_^

Next, get together Legasi Anugerah Terindah #2: kota bharu.. Nantikan “update”nya tak lama lagi^_^

Ingin mendapatkan suplimen terbaik untuk anda dan keluarga anda pada harga yang sungguh mampu milik?

Hubungi saya untuk;

Mendapatkan konsultasi percuma

Perolehi suplimen terbaik pada harga “terbaik”

Dan…..

Tahu bagaimana untuk menjadikan Shaklee sebagai bisnes kita bersama…

Master ira


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge