Post #2: Family Day Legasi Anugerah Terindah, family day luar dari kebiasaan

Alhamdulillah, berjumpa lagi kita di alam maya:). Ada yang tak sabar2 nak baca post saya seterusnya berkenaan Family Day Legasi Anugerah Terindah? Hehehe…saja je tanya soklan..ok..saya nak share sikit lagi pasal Family Day legasi anugerah terindah ni…

Lepas minum2 petang tu, ada main games kat tepi pantai. Sukaaaa…sebab bunyi ombak..bau lautt…masa ni semua malu2 miaw lagi..sebab ramai belum kenal…Games permulaan dimulai dengan game kanak2 dan ibubapa. game simple ajer..tapi boleh wujudkan senyum di wajah setiap orang yang hadir. sebab tu ia cukup seronok buat saya…

Team Ili Abdullah susun duit syiling 50 sen dalam tepung
kanak2 tak sabar nak main
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge