Nilai hidup pada memberi..

Assalamualaikum dan selamat pagi…

Pagi ni kita share quotes pasal respect. Try baca elok2..saya tak pandai nak quote2 ni. So kena belajar dari orang lain lagi..hehe

tanpa respect..hidup ni macam tak syok tau…sebab ia relate each other dengan masalah hati…

Kita buat kat orang..macam kita nak orang buat kat kita..tu yang paling penting…takkan kita nak orang buat buruk kat kita kan…so buat elok2 kat orang:)


Berilah yang terbaik kepada orang lain tanpa minta balasan kembali. Setiap perkara baik walau kecik mana pon Allah akan menilainya…Korbankan kepentingan diri dari sudut emosi, harta benda atau apa saja (tapi berpada2la..hehe) dalam membantu manusia…

Ok, nak gi jemur kain pulak.hehe..

Salam sayang
Master ira

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge