Kisah cinta kami..opss..sensitiff tajuk..

Alhamdulillah…sempat nak tulis blog pagi ni sebelum saya travel balik ke kerteh.. Saya stay 3 malam di Marriot putrajaya. Ni 1st time stay. Not bad..rasa best. Apa paling best? Sebab anak2 pon enjoy sama..sebab ada kids zone:)

Ok, saya nak share hari2 best saya 2 hari ni. Sejak join Shaklee,saya kenal ramaii orang yang sebelum ni saya tak kenal pon. malah mereka adalah sideline. Yang bestnya, kami ni macam adik beradik. Walau negeri lain2..walau berbeza dari segi pelbagai perkara..tapi kami cukup kuat bonding saya rasa..hehe..seronok! sayangkan mereka lillahi taala..mereka adalah gojess..kami initiate kelas leadership untuk kami2..dan family day untuk kami grup yang kecik ni..meriahh..walau kami sedikit..ikatan kami kukuh..kami invite PM cery join sekali.hehe..belanja kelas kami topup sama2 sume….bukan sorang tanggung ^_^


tiba2 ku kena jadi presenter kat kelas..hehe…

suami2 gojess…




malam tu pulak, kami buat agenda best..haha..seronok! gelak sakit perut tengok gelagat masing2. walau tahu semua lebih dari mampu nak beli hadiah untuk diri sendiri..tapi hadiah dari sahabat2 rapat ni memang lain macam tau rasa…sampai orang kat situ duk usha je kitorang..apa benda laaa kami buat ni..hehe…

saya bagi hadiah kat kak put..sebab cabut undi keluar nama kak put..hehe..

                                nota penting: tengok sape kat belakang tu yang tengah senak..hehe

kak laila cabut undi..nama saya yang keluar..hehe…so dapat hadiah dari mak..yeay!

ni share sikit2 gambar…yang main tukar2 hadiah…pastu kami bukak tempat ni jugak…sume usha hadiah orang dapat..lawakkk.hahhaa…macam pengantin baru sume…ada dapat periuk la…cadar la…emas la..macam2.hehe..

tu ada org pink2 tu tertinggal semalam..so kita cover masuk hari ni ok..hehe


Semoga ukhwah kami ni sehingga jannah..Misi kami memasterkan lagi 4 orang baki dari grup kami..iaitu kak lia, kak cikpau, kak aula dan kak aini..hehe..sama2 bagi buah.then tolakk naikk..:)
esoknya kami ada kelas tax dengan kawan2 lain sekali…banyak belajar..tapi tak cukup lagi ni..kena fokus analisis dan study tax untuk faham betol2…sebab dah nak submit tax akhir jun ni..hehee..
 ni gambar kelas tax semalam..hehe

petang semalam pon ada kelas coaching dengan 4 orang anak buah yang datang jauh dari KL.. semangat diorang….tapi gambar takde pulak nak snap..nanti saya share di post seterusnya ok…

ok bye…nak gi makan dah..nak check out…then balik kerteh..hhee:)

 Master ira
0139422527




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge