Alhamdulillah..seronok dapat  hadir Master Celebration sahabat2 saya iaitu Izzati dan Herny.
Saya banyak belajar dari mereka…terima kasih atas segala ilmu yang dishare sama2. walau kita bukan dari susur galur yang sama..tapi kami ni macam2 tips share. hehe. tak berkira. kerana kami tahu, what u give, u will get back.
Terima kasih herny dan izzati atas gift tanda ingatan ni:)..cek sukaa hehe
Alang2 turun Penang, kami  jalan2 Bukit Bendera. Ramaii orang tau…seronok jugak…macam2 ada.hehe…jalan2 bersama anak2 kecil memang menduga kesabaran. kena banyak sabarr sangatt:)
Pastu kami jalan2 ke interactive museum..wahh..posing mauttt..hehe…seronok! sebab tak pernah pon jumpa musium gini tau. Tapi jangan tak tauu..penang adaaa tauu
Last sekali..kami kuar makan malam dengan bapa sedara kandung saya belah mak. kami ada sorang je pak sedara belah mak. sebab mak dua beradik je. uncle tan han kuan bawak gi makan kat nasi kandar sekayu…
hotel pulak best…equotorial hote penang..kami rasa best la..hehe..macam2 ada..taman dalam hotel ni pon ada..kolam ikan yang besar2…dan yang paling best bagi budak2 ni adalah kolam renang. memang tak sah kalau tak turun…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge