Master Coordinators Celebration – Master Laila

Assalamualaikum…alhamdulillah…pagi yang indah..saya dapat menulis coloteh di sini…pagi ni saya nak share tentang majlis yang saya hadiri semalam…sangat best! iaitu meraikan mak shaklee saya..iaitu Master Laila…

Inilah mak shaklee saya..master laila

Majlis dibuat di Hotel Pullman Lakeside, Putrajaya. Saya awal2 tak book pon bilik hotel kat cni…sebab rasa macam mahal sangatt..tapi harganya ok..walau bertaraf 5 bintang..sebilik dalam RM380 camtu sekali dengan breakfast…awal2 saya datang pullman..rasa macamm..wahhhh..bestnya hotel nih…dilayan macam puteri oleh receiptionist..dah la anak2 ramai kan…lompat sana lompat cni..hehe…siap dapat FREE LOLIPOP lagi receiptionist bagi hari tu…

Masuk je bilik hotel..hmm..not badd…saya sukakan pullman…dulu kan..saya servey2 hotel untuk buat majlis master celebration saya..tapi Pullman dah full untuk date 18hb ni..so saya redha la Shaklee cakap Istana hotel ada..hehe..Anak2 saya melompat hepi…sebab Pullman besttt!!
 Ni gambar hiasan..tapi memang pullman…tak snap gambar plak hari tu..haha

Kami tiba sehari sebelum majlis…waktu malam…esoknya pagi2 sebelum hadiri majlis…saya dan suami kasi can anak2 mandi kolam…melompat lagi..haihhh..memang budakk..hehe


Seronok…sambil recharged…sambil sedut aura2..sambil seronok2…memang sebelum majlis pon dah hepi..yang amatt.hehee

Then..majlis bermula….memang ramaiii yang hadir..macam kenduri kawin gtu..alaa2..hehe…majlis bemula dengan ucapan Mr Victor…GM Shaklee Malaysia…orangnya dah walau dah makin meningkat usia…tapi masih macho…hehee…

Victor ucapkan tahniah kepada Masters Laila dan Imran atas kejayaan



Pastu, leader besar kami…ketua jutawan ala2 gitu..hehe..takla..kak cery bagi kami adalah umpama mama..dia sangatlah tak berkira..sangat positif..dan sangat dikagumi..kami sayang dia…Beliau share camne beliau kenal kak laila…bagaimana kak laila ni as her very close friend..bagaiman jatuh bangunnya kak lailaa..semua rahsia dipecahkan..hehe

 Masters recognition diberikan kepada kak laila dan abg imran…sesuatu yang cukup bermakna buat kami as susur galur mereka…memang banggaaa…


Then, majlis diteruskan dengan sharing yang sungguh sebak bagi saya…dari mak shaklee saya..iaitu insan yang diraikan hari tu..beliau memang seorang wanit ayang kuat bagi saya…kalau kita bagi alasan itu ini….beliau pon ada alasan yang dibuat sebelum ni…suami berada di laut..dan dia seorang diri menjaga anak2 seramai 3 orang tanpa batuan maid pon…tapi beliau boleh berjaya dalam Shaklee..

 Master laila bagi speech inspired

Bergambar bersama master2
Di akhir majlis…kami satu grup special..yag umpama family…geng gojes bergambar bersama kak laila…ada 3 orang je gojes yang tak dapat hadir..tapi tak bermakna melupakan terus majlis ni…

Korang memang best lah!

Saya dan kak cery
Di akhir majlis…saya bergambar dengan kak cery pulak..hehe…memang aura majlis hari ni sangat best! Samapi penuh dewannn…sampai ada yang kena duk atas karpet sebab kerusi dah tak cukup..memang penuhhh auraa…
Saya terbayang2..camne lah majlis saya nanti ye..hehe..jemput datang ye semua…
Datang awal..nanti kang makanan habis pulak.hehe

Anda mahu sertai kami untuk kecapi kejayaan ini juga suatu hari nanti? Boleh sertai kami hari ini untuk ubah hidup anda…keputusan anda hari ni akan memberikan impak cukup besar untuk anda sekeluarga kelak…

Salam sayang, 
Master ira
0139422527

 




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge