Majlis sanding yang gilang gemilang: Master Celebration Masters Hafsah&Aizan

Assalamualaikum…hari ni saya nak cerita kisah “majlis kawin” anak sulong saya dalam Shaklee..Master Hafsah Mardhiah dan Mohd Aizan…ia bukan hanya hari bersejarah buat mereka..tapi juga saya…Hepi tak terkata..hehe..sebab ni majlis anak sendiri kan..sebelum ni saya duk attend majlis orang..hehe..ni majlis anak sendiri..sebakk rasa..memangg sebakk..huhu…serius..rasa macam baru lepas kasi anak kawin (macamla anak saya ada dah kawin..lalalalala..hehehe)

Caption gambar ni..
Hafsah: Yani..cun ko hari ni tau
Yani: Laaa..ye ke? ko pon cun..
Yati: haihh..tak cakap pon aku cun..aku cun gakla..
Ira: haihh..fokus2..kameraman kat depan..
(hehe..ni saja menyakat semata2)

Master Laila beri ucapan tahniah kepada pasangan pengantin

Turn saya pulak as mak pengantin..hahaha

Hafsah bagi saya adalah seorang fighter..dia akan fight segala benda untuk mencapai matlamatnya..fight rasa malas, fight rasa lemau, fight rasa putus asa..sehingga menjadi juara untuk dirinya..Untuk mencapai rank Master Coordinator dalam shaklee bukan sesuatu yang mudah. Ia perlu pengorbanan yang cukup kuat..pendirian yang cukup teguh…matlamat yang clear. Suami adalah supporter yang terhebat…samada suami support di awal pembabitan dalam Shaklee secara terang-terangan atau tidak penting..yang penting ada support tu..dizahirkan atau pon doa…sebab doa suami sangat hebat untuk si isteri. membuatkan isteri sungguh teguh melangkah ke puncak kejayaan..

Hafsah ni saya kenal sejak di sekolah menengah. Kemudian berjumpa kembali di UTP..kami jadi housemate..tapi tak rapat..die buat hal dia..saya buat hal saya..tapi tiap kali raya saya dan suami mesti ziarah dia..hahaa..dan tak sangka..kami dihantar bekerja dengan Petronas sama2 ke bumi sarawak. Dia dilontarkan ke bintulu sendirian..saya di miri..saya jumpa kak laila di miri..hehehe..tak sangka kami jumpa dalam shaklee! as mak dan anak..hehe..

Tahniah setinggi2 tahniahhh di atas kejayaan ini..

mak terlelap dalam imann…senyum ajer..hehe:p

Nanti saya share kisah saya pulak ok…baru kumpul gambar..heheh..kesimpulannya…Shaklee bisnes sangat best! sangattt best!

Warmest regards
Master ira
0139422527




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge