Kami akrab..kerana kami gojess…

Alhamdulillah…saya ditemukan dengan teman2 dalam Shaklee.. Yang lain2 mak shaklee…yang disatukan dalam satu grup wasap yang dinamakan ‘Beautiful.Gorgeous.Master” tapi nama simple kami panggil gojesss…hehe. 15 orang yang terpilih…;)..Dulu kami ni semua belum bergelar master..cuma admin je master masa tu..iaitu PMC…Dah setahun lebih usia grup wasap ni…kami bukan jumud cerita bab shaklee aje…tapi lebihh dari tu…as whole life…kalau ada masalah, kami diskus cni…ia jadi platform untuk meroyan ke…lepas geram ke…members lain akan upkan balik…memang kejap je up balik..

Ingat dulu, masa tu saya masih kerja..suami pon kat laut..takde  sape nak citer…Saya cukup stress masa tu..tengah drive keta pon nanngis…sebelum drive saya send somethingkat grup gojess ni….untuk saya luah..tak panjang pon…just short..tapi masa tu…semua dalam grup bagi support dan semangat umpama mereka hadir di depan saya! Saya benti keta tepi jalan sedu2 nangis…Saya rasa macam diorang semua datang peluk saya…kasi saya semangat balik. upkan saya balik..manisnya ukhwah ni saya rasa…ye..saya jenis pemalu ckit..konon! hhaa…bila jumpa..malu2 kucing..dalam hati sayanggg…saya sayang gojess…semalam kami dah jadi bidan dah..hehe…hari ni jadi bidan pulak kot…give morale support untuk kawan2 yang nak bersalin…haha..tu salah satunya..beribu lagi yang lain…rahsia kami…kami je tahu..

love u ol



Inilah bestnya Shaklee….walau kami jauh…jumpa sekali sekala…masa MC or program grup…ia cukup manis…kami jumpa online je..walau selama ni  kami tak kenal satu sama lain…tapi ukhwah ini cukup maniss…thanks kawan2 kerana sudi jadi teman saya di kala suka dan duka..Dan kini, team dalam grup ni majoriti dah jadi master..dan yang lain bakal menyusul tahun ini..insyaallahh..kami akan ‘tarik’ kawan2 yang belum bergelar master untuk sama2 merasai bestnya menjadi master…dan master coordinator akan menjadi milik semua team kami..tanpa tinggalkan walau seorang..

Video ini…saya dedikasikan khas buat mereka….siapa mereka yang istimewa di hati saya…anda lihatlah sendiri..

Jemput tonton sekali montage ini…


Warmest regards
Master ira
0139422527

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge