Cerita panasss…boleh kembali selamatkan rumahtangga

Alhamdulillah…satu berita gembira saya dapattt hari ni…hari tu..ada customer kontek saya..dia dan suami dah lama tak bersama..gaduh je..die cakap…dia tak rasa selesa bila nak bersama. Suami pon macam geli…sebab dia ada masalah keputihan yang kronik…gatal2 jadinya…sangat tak selesa..dia alami stress…hidup rasa tak guna dah.. sebab benda ni dah jadi lama..berubat2..tapi tak setel2..

dia minta bantuan saya…dia xnak rumahtangga hancur..taknak ada org ketiga..lagipn nak sihatt…last2…saya berikan alfafa untuk beliau cuba..mula2 dia cakap tak nampak kesan lagi..saya suh konsisten je..ni salah satu usaha…dan tau tak…tak sampai sebulan…dia makin rasa sungguh selesa…keputihan makin berkurang…dia dah tak rasa down dah..tak rasa rendah diri…makin semangat untuk teruskan perkahwinan mereka…bagaikan hidup diberi kembali..saya gembira! syukurrr…

Bulan ni promo alfafa..BUY 6 FREE 1..sape tak grab memang rugi! betol saya cakap..rugi! sebab alfafa works lebih dari sebagai untuk pulihkan keputihan..isu2 dalaman wanita insyaaalllah boleh dibantu dengan alfafa…sebab ramai customer saya amik alfafa untuk tujuan banyakkan susu..tapi ada EXTRA BONUS di ctu…suami makin puji…suami makin hepi…rumahtangga bahagiaa..lebih bahagiaa…sebab tu saya cakap…kami yang buat shaklee bukan fikir semata2 duit..tapi ia lebih dari itu..kami nak bantu wanita2 mahupn lelaki yang ada masalah kesihatan..tak kisah la pasal apa..bila bantu..mereka makin sihat..free2 dapat pahala…hidup makin bahagia apabila memberi…sebab kadang2 orang malu nak diskus open..saya pn segan…so kita profesinal…yang penting..masalah tu bleh diatasi…


So pilih….yang mana set yang anda mahu pilih….demi kesihatan diri..demi sihat tubuh badan…demi suami sayangg..demi tak susahkan orang lain..yela, klu sakit…susahkan orang lain kan nanti…sian diorang..so kita kena jaga diri kita elok2..lelaki dan wanita dua2 leh aik alfafa tau…:)

Di sini cerita best pasal alfalfa yang dikupas..
http://zahirahhafizan.blogspot.com/2012/11/lagi-testimoni-hott-alfalfa-keputihan.html>>makin senyum si suami

http://zahirahhafizan.blogspot.com/2012/11/testimoni-alfalfa-membantu-dalam.html>>rancang unt hamil? alfalfa ble bantu

http://zahirahhafizan.blogspot.com/2012/09/kenapa-saya-memilih-shaklee-untuk.html>>untuk set milk booster..

dan banyakk lagi di cni..sume citer hottt…so suami..kasi hadiah alfalfa kat wife uol ok…sebotol sebulan..berbaloi2..

Warmest regards
master ira
0139422527

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge