Suami puas hati bila isteri konsisten kolagen shaklee

Ramaiii customer saya cakap…”ira, my hubby tiap hari mesti tanya…dah minum kolagen belom? i sengih je iraa..” wuhuuu…statement nakal..cop! jangan salah faham okkeyy…ni sebab suami sukaaa tengok isteri makin jelita luar dan dalam..tak kisah timing bila…sume isteri senyummm ajer..kalau dah kawin 30 tahun tu…haaa…rasa macam baru 3bulan kawin..camno tu? tak ke sukaa..keluarga bahagiaa…

Panasss!! panasss!!! memang panasss!! apa yang panasnya?? haipp..jangan salah faham pulak..hehe…Shaklee kolagen sangat panas bulan oktober ni! memang powerrr…sume cari..minum…sapu..macam sapu bedak…minum macam minum air kosong je…memang tak berkira…sebab apaa???sebabbb….bulan ni harga jatuh debukkk debukk debukkkk…sume yang rasa inginnn cuba Shaklee kolagen lamaaa dah..memang nilah masanya! memang superb! masa yang ditunggu2 okkeeyyy!!:)

haaa..kepada yang baru baca post ni…amikla peluang…kasi gempakkk bulan oktober ni…ikat suami anda ketat2..tak mo dia tengok orang lain..lebih baikk dia ralit tengok wife ajer kan…tenangg hati…rumahtangga bahagia…Allah redha dan berkati nanti…kalau tengok wife pon tak lalu…camne la nak bahagia rumahtangga kann:)

Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee collagen powder bulan ni? 

Boleh hubungi saya di
zahirahhafizan@gmail.com
sms/whatsupp 0139422527 

 * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge