Promo september: Buy 6 FREE 1 COQHEALTH

Assalamualaikum..wahhh..lamaaa saya tak berblog..rindu yg amat pada blog saya ni..hehee…

Ramaii yang tanya saya..apa promo untuk september ni….haaa..ni diaa….COQHEALTH..eh..alaa..farmasi pon jual COQHEALTH..sebokk je shaklee nak jual jugak..sama je..ramai yang cakap camtu..hehehe…aah..banyakkk jenama coq10 ni..tapi SHAKLEE DIFFERENT tauu…

Apa yang differentnya?? Ni saya share k..boleh share info dengan kawan2 jugak:)

Coqhealth jenama shaklee adalah SEMULAJADI, diperbuat dari ekstrak yis…di dalamnya ditambahkan sekali VITAMIN E dan juga TEH HIJAU…coqhealth ni membekalkan 100% coq10 yg DIPERLUKAN oleh badan kita..iaitu 28mg…

Hebat kannn??? Haaa..senangg..telan sebijik coqhealth sehari dah dapat penuhi keperluan badan..takyah gi telan ayam sekor, takyah telan sebotol peanut butter…heheh..just amik sebijik coqhealth je sehari…dah setel..jantung, saluran darah, semuaaaa LANCARRR…

ada lagi nak cerita…next entry pulak..hehhe.

Boleh hubungi saya di 0139422527 kalau anda betol2 CONCERN pasal kesihatan anda tau….saya akan bantu anda dan keluarga anda menjadi LEBIHHH SIHATT..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge