Bintulu magic session…Seronoknya berbisnes Shaklee

Assalamualaikum…saja nak tulis cni…rasa macam dah berkulat blog ni..hehe..
baru2 ni..saya ke bintulu…buat magic session kat bintulu untuk grup shaklee kami..makin meriahh ahli2 Shaklee di Bintulu secara amnya grup jutawan dan khususnya grup Anugerah Terindah…Bukan orang Bintulu je turun.malah satu Sarawak turun..yang mana boleh turunla masa ni..yang free..ramaii yang tak dapat turun..tak pe ye..nanti kami buat kat Kuching pulak..sebab orang Kuching ramai dah buat permintaan untuk masters turun ke sana…insyallah ada rezeki jumpa lagi kalian di sana…


Sales Shaklee sangat sikit baru tembus Sabah Sarawak..So memang kami perlukan distributor2 baru yang mahu kami gilap untuk berjaya di Sabah dan Sarawak..kalau anda berminat boleh la join dengan mana2 warga Jutawan Grup Shaklee atau boleh hubungi saya untuk saya bantu anda…insyaallah Shaklee makin berkembang di bumi Borneo very2 soon. Ramai dah key leaders kat sana bawah susur galur saya…insyaallah bakal lahir master2 dari bumi borneo cycle ini jugak:)

 Bakal Master baru di borneo

 Caoching session selepas kelas magic untuk detail zoom in

 Antara masters dari jutawan yang hadir ke bintulu magic session

saya buat perkongsian

 Presidential Master Cery bagi tips…

Lepas kelas..esoknya kami anak beranak enjoyy..spend time with family pulak..jalan2 kat pantai bintulu…ramai orang makan2 sini…kebetulan hari cuti Malaysia…

Tula yang best buat Shaklee ni…money freedom, time freedom…segalanya freedom…diri sendiri yang memilihnya..

Anda ingin bersama team saya? Kalau memang anda serius…boleh mulakan langkah awal..hubungi saya di 0139422527 untuk saya bantu anda kenali Shaklee sebelum anda bermula menjadi ahli Shaklee di bawah saya:)
 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge