Serangan jantung pada lelaki meningkat, cegah dengan suplimen untuk lelaki

Assalam dan selamat pagi semua…walla..lama xupdate my blog..huhu..takpe..pasni saya update tetiap hari k..hihi..awal2 biz dulu update blg tetiap hari..ni sekarang fokus FB ajer..tapi sebenarnya best berblog ni..sebab kita boleh tulis macam2..so saya punya pembaca blog..apakaba?anda semua sihat ke? semoga sentiasa dalam rahmat Allah

Saja nak share hari ni…hari tu saya buat talk kat DSM KT..first time saya hadiri DSM..dan 1st time saya bagi talk..seronok rasa..sebab saya makin confident.klu dulu…sorii la kalau saya nak cakap kat depan2..malu tak bertempat.
 

masa kat kelas DSM n product training tu shaklee ada share pasal kesihatan lelaki tau…tau tak lelaki mempunyai potensi untuk kena serangan jantung sangat tinggi! lagipon hampir 50% rakyat malaysia ni merokok..bukan lelaki je..tapi wanita sekali..hmm..bahayakan..wanita kalau belom monopaus memang terlindung sikit berbanding lelaki..sebab wanita ada hormon estrogen yang protect..tapi lelaki..takde hormon yang protect..tapi wanita…kalau lepas monopaus tu..potential nak dapatkan serangan jantung sangat tinggi. sebab tu kalau perasan lelaki ramai yang kena serangan jantung dan strok berbanding wanita..kebanyakan wanita yang kena serang pon yang selepas monopaus..sebab xde protection dah..eeieiii..saya dengar pon ngeriii

tapi jangan risau..Shaklee ada sediakan suplimen untuk lelaki…100% dijamin berkesan..100% semulajadi dan 100% mesra alam..jangan takut2 nak amik..serius cakap..jangan duk takut2..apa suplimennya?ia adalah
vivix, omegaguard, coq10, vitamin e dan zink…sape2 yang nak anak tu sebab dah lama takde anak kan..boleh cuba amik zink dan vitamin e…pada masa yang sama menurunkan kadar kolestrol tau….haaa…yang vivix, omegaguard dan coq10 tu bagi kesihatan sel, bagi tenaga pada sel, bagi jantung sihat, tak de clot duct, kurangkan LDL dan pada masa yang sama tingkatkan HDL..muda luar dan dalam, elakkan mati pucuk..kekal bertenaga walau makin berusia…macam2 lagi tau…memang orang lelaki ni kena amik suplimen..sebabnya lelaki terdedah kepada banyak perkara yang boleh merosakkan tisu badan tu sendiri..salah satunya tekanan…ramai tau sekarang lelaki tertekan..duit tak cukup..masa tak cukup..rehat tak cukup…so memang kena amik…klu sayangkan suami atau ayah kita…isteri2 dan anak kena belikan shaklee untuk lelaki ni pada mereka…


Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee? Anda boleh hubungi saya untuk dapatkan special price, konsultasi percuma, after sales service secara berterusan, dapat join group tertutup kami untuk perkongsian tentang masalah kesihatan dan maklumat berkenaan produk Shaklee…dan yang pastinya…anda boleh mendapatkan vitamin Shaklee dengan budget yang anda ada! Saya akan recommend kan vitamin yang sesuai dengan budget anda dan terangkan kenapa anda perlukan vitamin2 tersebut… 

Boleh hubungi saya di zahirahhafizan@gmail.com atau sms/whatsupp 0139422527 untuk sebarang pertanyaan:) 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge